Nova edició del 'Fem Barri' per promoure la convivència als Pisos Planas del Vendrell

La Taula Comunitària impulsa aquesta iniciativa cívica a un dels barris vendrellencs més complexes

Els veïns del barri dels Pisos Planas i Ca l'Escori podran prendre part de nou aquest dissabte 27 d'octubre a la festa 'Fem Barri', que des de fa quatre anys impulsa la Taula Comunitària d'aquest barri i la regidoria dels Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell. Des de les deu del matí i fins a les dues del migdia hi haurà diferents activitats obertes als veïns del barri i a tots aquells que vulguin apropar-se.

Entre les diferents activitats preparades per a gent de totes les edats s'hi troben una pintada del mur pel civisme i la convivència, tallers i treballs manuals, jocs infantils i, com a novetat d'aquest any, un concurs de dolços. Són activitats que han sorgit de les diferents entitats que prenen part a la taula comunitària per dinamitzar aquest barri, un dels més castigats del Vendrell i que acull molta immigració.

Entitats que organitzen el 'Fem Barri'

Tal com ja es va fer la passada edició, aquest dissabte també es pintarà el mur de carrer de Sant Joan.  En aquesta ocasió ho farà l'artista que va guanyar l'última edició del festival Cultura Urbana. Les diferents entitats que organitzen el 'Fem Barri' són el Casal Jove, l'Associació de Dones Al-Manar, el Grup de Dones del Vendrell, l'Associació Cultural de Joves de Catalunya, Càritas, El Ventall - Fundació Santa Teresa, La Ballaruga, La Trinxera, ACTUA SCCP i diversos veïns i veïnes a títol individual. Sense oblidar les regidories de Serveis Socials, Joventut i Policia Local.

La Taula Comunitària del Vendrell

La Taula Comunitària del Vendrell és un punt de trobada de persones i entitats que té l'objectiu de promoure l'intercanvi entre generacions i un millor coneixement entre les cultures que hi ha a la ciutat. Es va crear fa quatre anys des dels Serveis Socials i l'Associació Ceps Projectes Socials. A més de la festa 'Fem Barri', la taula organitza durant tot l’any diferents tallers, classes de català i castellà per a persones estrangeres, xerrades sobre els drets i deures de les comunitats de veïns, cursos d’autoestima, i moltes activitats més.