GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Bellvei Negre resisteix i es farà en format virtual

La jornada se celebra aquest cap de setmana a través d'Internet

La crisi del coronavirus també ha afectat la celebració de la quarta jornada Bellvei Negre, que s'havia de celebrar els dies 28 i 29 de març. Tot i això, els organitzadors —que són el comissari Ramon Valls, l'Ajuntament de Bellvei i Bellvei Ràdio— no han llençat la tovallola i han decidit fer l'esdeveniment en format virtual. Així, entre aquest dijous i el diumenge hi haurà diverses sessions que es podran veure a través d'una pàgina de YouTube habilitada per aquesta finalitat.

 

El programa del Bellvei Negre Virtual

Ahir dijous ja es va poder veure, al matí, la presentació del Bellvei Negre Virtual i dels convidats i col·laboradors, mentre que a la tarda es va fer la presentació de la novel·la guanyadora l'any passat, que va ser 'La Còpia' de Jordi Frangioni. Aquest divendres començarà amb un dinar virtual i dues meses de debat. La primera, titulada 'Tràfic d'òrgans', compta amb els escriptors José Vaccaro i José García. La segona, que porta per títol 'Assassins patològics' compta amb els autors José Luis Muñoz i José Luis Caballero.

 

També es farà el tradicional tast en una edició virtual, de la mà de Gerard Jané, de Vins i Caves Jané Ventura, Gemma Urgell, de Xerigots de Vilafranca, i Oriol Rossell, de l'Obrador del Vendrell. Els actes d'aquest divendres acabaran amb un concert de la Bellvei Band, recollit en vídeo per Pitu Rovirosa. Ja el dissabte dia 28 es podran escoltar les lectures dramatitzades de les novel·les guanyadores de les tres primeres edicions del certamen Bellvei Negre, que són 'No arriba la mort', de Rosa Nogué, 'El complot de los inocentes', de Mari Carmen Crespo, i 'La còpia', de Jordi Frangioni.

 

Les activitats de dissabte acabaran amb una caminada pel camí de carro de Bellvei, conduïda per Josep Carles Galofré, de l'entitat Senderistes la Muga. El Bellvei Negre Virtual acabarà el diumenge 29 de març amb la tercera mesa de debat, que parlarà de les 'Altres narratives' amb els autors Fèlix Rueda i Francisco Melero. Aquesta última jornada servirà per donar a conèixer la novel·la guanyadora i la finalista del IV certamen Bellvei Negre.