GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La biblioteca del Vendrell tanca el curs amb múltiples activitats el mes de juny

Antoni Bassas serà el convidat del Club de Lectura
Imatge del Club de Lectura de la Biblioteca Terra Baixa del Vendrell. | Cedida

 

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell s'encamina cap al final de curs, però abans de l'arribada de l'estiu ha preparat un grapat d'activitats que tindran lloc durant el mes de juny, entre les quals hi ha tertúlies, audicions musicals o sessions de lectura. Per als més petits, el dia 3 de juny es farà a les 18.00 hores una sessió de l'Hora del Conte en anglès, per a nens i nenes d'entre tres i sis anys. Porta el títol de 'The Gruffalo' i anirà a càrrec dels estudiants d'Educació Infantil de la URV. Cal fer inscripció prèvia.

 

Ja el dimarts dia 18, també a les 18.00 hores hi haurà una altra sessió de l'Hora del Conte, en aquest cas destinada a nens i nenes d'entre sis mesos i dos anys. El conte que es llegirà serà 'El cuquet de llana', a càrrec de Glòria Arrufat, i per assistir-hi també cal inscriure’s prèviament a partir del dilluns 3 de juny. Tant aquesta sessió com l’anterior compten amb el suport de la Fundació Privada Mútua Catalana.

 

Activitats per a adults

Però la biblioteca també ha preparat diverses activitats per als adults, començant el dijous 6 de juny a les 19.00 hores, amb l'última sessió del cicle 'Llibres que curen. Enraonar amb els clàssics', que s’ha estat desenvolupant des del mes de març. Anirà a càrrec de Joan Bosquet i la sessió estarà dedicada al filòsof Epicur. El dimarts dia 11, a les 19.30 hores, la biblioteca acollirà una activitat musical, consistent en una audició de conjunt instrumental a càrrec dels alumnes de l’Escola Músics del Vendrell.

 

Ja el dijous dia 20, també a les 19.30 hores, el Club de Lectura de la Biblioteca tancarà el segon semestre del curs amb la visita del periodista i escriptor Antoni Bassas, qui comentarà amb els membres del club la seva obra 'Bon dia, són les vuit!'. El programa d’activitats es completa amb l’exposició '¿Y ahora qué leo? Videorecomendaciones de Booktubers del Vendrell', a càrrec dels alumnes de GES de l’Escola d'Adults del Vendrell. La mostra es podrà veure al vestíbul de la Biblioteca del 4 al 20 de juny.

 

També et pot interessar: