Les biblioteques de Calafell celebren el Sant Jordi d'estiu amb diferents actes

Tots seran en espais oberts i límit d'aforament

Calafell va decidir ajornar les festes majors dels mesos de juny i juliol a causa de la pand√®mia del coronavirus, per√≤ s√≠ que ha preparat diversos actes pel Sant Jordi d'estiu, la diada que se celebrar√† aquest dijous 23 de juliol en substituci√≥ de la del 23 d'abril. Els actes de Calafell es faran a les dues biblioteques del municipi, i tindran totes les mesures de seguretat. Seran actes en espais oberts, amb l√≠mit d'aforament i √ļs obligatori de la mascareta.

 

Actes a la Ventura Gassol

Aix√≠, la biblioteca Ventura Gassol de Calafell Poble ha programat un contacontes a les 11.30 hores per a infants a partir de quatre anys. Ada Cusi√≥ explicar√† el conte 'L'arbre de sucre' i per assistir caldr√† fer una reserva pr√®via al mail biblioteca@calafell.org o al tel√®fon 977 69 12 84.

La mateixa biblioteca acollir√† a les 20.00 hores la presentaci√≥ del llibre 'La conspiraci√≥ del bar√≥ d'Anth√®s i m√©s hist√≤ries locals', de Ferm√≠ Alari i Isidre Papiol. L'acte est√† organitzat pels Amics del Patrimoni de Calafell i la presentaci√≥ anir√† a c√†rrec de Joan Santacana.

 

Acte a la Casa Nova de Segur

Per la seva banda, la biblioteca Casa Nova de Segur de Calafell ha programat a les 18.30 hores un contacontes que anir√† a c√†rrec de Sara Esp√≠n. El conte que explicar√† ser√† 'Jordina, la llegenda', i anir√† dirigit especialment a infants de m√©s de quatre anys. Tamb√© cal fer inscripci√≥ pr√®via al mateix mail o tel√®fon que en el cas de la Biblioteca Ventura Gassol. 

"Troben una guineu ferida al Vendrell" "Les bèsties de foc del Vendrell ja es poden admirar al Museu Deu"