La benvinguda dels nous bisbalencs es fa al despatx de l'alcaldessa.

La Bisbal del Penedès dona la benvinguda als nous empadronats de forma individual

L'acte que cada any es feia de forma col·lectiva s'ha hagut de canviar per la pandèmia

La Bisbal del Penedès ha donat la benvinguda als nous empadronats al municipi durant aquest any 2020. Aquest és un acte que l'Ajuntament va començar a impulsar fa uns anys i que aquest any s'ha hagut de modificar per la pandèmia del coronavirus. Si els altres anys l'acte es feia de forma col·lectiva, enguany la benvinguda es transmet de forma individual, i cada família és rebuda per l'alcaldessa, Agnès Ferré.

Des de mitjans de setembre, Ferré ha rebut al seu despatx un total de quinze noves famílies que s'han empadronat aquest 2020 al municipi. En aquesta trobada —en la qual se segueixen totes les mesures de seguretat pertinents— els nous residents poden expressar els dubtes i les preguntes que tenen sobre el municipi i reben una bossa amb informació diversa d'utilitat, com ara els serveis públics, les entitats que hi ha, un plànol o el calendari de pagament de tributs.

Com a detall de benvinguda, l'Ajuntament lliura als nous empadronats una ampolla de cava o de vi de Cellers Domenys, amb l'objectiu de donar a conèixer d'aquesta manera els productes locals.


Comentaris