La Bisbal del Penedès viurà un Carnaval intens i farcit d'actes

La rua del diumenge 3 de març al matí serà l'acte central de la festa
Tot a punt pel Carnaval a la Bisbal del Penedès.  | Àngel

 

La Bisbal del Penedès ha donat a conèixer el programa d'actes del Carnaval 2019, que comença el dissabte 2 de març i s'allargarà fins al dimecres 6 de març. L'acte central de la celebració serà la rua que es farà el diumenge 3 de març a les 12.30 hores, organitzada per la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, en col·laboració amb la regidoria de Festes de l'Ajuntament de la Bisbal.

La rua sortirà del carrer del Doctor Robert, i passarà per la plaça de Sant Jordi, els carrers Major, Verdaguer, Santa Cristina, Pare Junqué, Mossèn Bundó, General Romagosa, avinguda de Lluís Companys, Santa Cristina, Verdaguer, Major, plaça de Catalunya, avinguda de Colom, Tarragona, Anselm Clavé, per acabar de nou al carrer del Doctor Robert. El diumenge 3 es farà la festa infantil de disfresses al Poliesportiu Municipal, a partir de les 17.30 hores, amb música i xocolata amb melindros.

Can Gordei obre la festa el dissabte

Prèviament, el dissabte dia 2, el nucli de Can Gordei celebrarà el seu Carnaval, organitzat per la Comissió de Festes de Can Gordei i el Bar Polideportivo Can Gordei. Es farà un concurs de disfresses infantils a les 19.30 hores, s'emetrà el Madrid-Barça de futbol a les 20.45 hores, i hi haurà el concurs de disfresses d'adults a les 23.00 hores. El mateix dia 2 tindran lloc els sopars de la Societat (amb inscripcions obertes fins al 27 de febrer) i el del club Segle XX al Poliesportiu (inscripcions fins al 28 de febrer).

El dilluns 4 de març continuaran els actes amb una festa infantil que organitza la regidoria de Festes al gimnàs de l'escola Ull de Vent, a les 17.00 hores. La 'Festa dels Més Tomàcat', que és com s'anomena, comptarà amb un berenar sense gluten. L'últim dels actes programats tindrà lloc el dimecres 6 de març, a les 21.00 hores, amb la sardinada que el Club Segle XX i Carlos i Vicky organitzen al Poliesportiu Municipal.

També et pot interessar:

Sant Jaume dels Domenys dona el tret de sortida del Carnaval al Baix Penedès.

Cunit viurà dues setmanes carregades d'actes amb el Carnaval.

"Les Urgències saturades al Vendrell ja són un risc pel pacient, diuen els treballadors" "L'Arboç vol una mostra d'ADN de cada gos que hi ha al municipi"