GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

La regió de Tarragona i les Terres de l'Ebre passaran dilluns a la fase 3

La Bisbal del Penedès dona a conèixer les actuacions musicals de la festa major 2019

Tres dels grups han estat escollits pels joves del municipi

 

Imatge d'un dels concerts de la festa major 2018 de la Bisbal del Penedès. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

La Bisbal del Penedès ja coneix els concerts que es faran per la festa major d'aquest 2019. La Junta de Govern del passat 7 de juny va aprovar els contractes amb els diferents grups i orquestres que actuaran a mitjans d'agost, tres dels quals han estat escollits pels mateixos joves del municipi, ja que aquest va ser el compromís adquirit per la idea guanyadora del Videobox 2018

 

Concerts de la festa major 2019

D'aquesta manera, el dia 14 d'agost hi haurà el concert d'Auxili i d'Adala & the Same Song Band, dos dels grups escollits pels joves. El dijous 15 d'agost es comptarà amb l'actuació de l'Orquestra Selvatana, mentre que el divendres 16 hi haurà un gran concert amb Lágrimas de Sangre (escollits pels joves) i Tapeo Sound System. El dissabte 17 d'agost serà el torn de Dàmaris Gelabert i la Glamour Band, mentre que el diumenge 18 es tancarà la festa major amb Nova Saturno.

 

El consistori també ha volgut fer un exercici de transparència donant a conèixer els contractes econòmics que s'han tancat amb cada formació. Així, els més elevats són els de Lágrimas de Sangre (15.730 euros) i l'Orquestra Selvatana (13.915 euros), seguits de Nova Saturno (9.075 €), Auxili (8.470 €), Dàmaris Gelabert (5.747 €), Glamour Band (4.114 €), Adala & the Same Song (3.630 €) i Tapeo Sound System (3.630 €).

 

S'enceta la temporada de la piscina municipal

Per altra banda, aquest passat dissabte 15 de juny ha començat la temporada de bany a la piscina municipal, que restarà oberta fins al dia 11 de setembre, en un horari que va de les onze del matí a les vuit de la tarda. Fins al dia 30 de juny encara es poden fer servir els abonaments de l'any 2018. Per entrar a la piscina, a partir dels tres anys, el preu és de tres euros, tot i que hi ha diverses opcions d'abonaments.

 

També et pot interessar: