Una parada al mercat setmanal de la Bisbal.

La Bisbal del Penedès modifica el mercat setmanal per la Covid i el limita a les parades locals

Poden muntar parada els comerços, paradistes, bars i restaurants del municipi

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha decidit modificar el mercat setmanal que se celebra els dimecres com a mesura de prevenció davant la segona onada de la Covid-19. Des d'aquesta setmana, el mercat estarà limitat als comerços del municipi, que podran oferir els seus productes a la plaça, i no hi haurà les parades habituals que vénen d'altres punts del país.

La regidoria de Comerç ha ofert la possibilitat de muntar parada a tots els comerços, paradistes, bars i restaurants de la Bisbal. Aquest primer dimecres 21 d'octubre ja han pogut oferir els seus productes el restaurant Ull de Llebre i Tris-Tras Creacions, i la setmana vinent s'afegiran altres parades. L'objectiu és que els comerços puguin reinventar-se en aquests moments de restriccions per l'augment de contagis de la Covid-19.

Suport al comerç local

La regidora de Comerç de la Bisbal, Judith Vidal, ha remarcat que al municipi hi ha «productes de proximitat i de qualitat i un tracte de personalitat exquisit», per això s'impulsa aquesta iniciativa que vol «ajudar els nostres comerços en aquests moments complicats». Des del consistori ja es treballa en altres campanyes de suport al sector.


Comentaris