L'entrada al nucli de la Miralba, a la Bisbal del Penedès.

La Bisbal del Penedès posarà sis càmeres lectores de matrícules al carrer

Es posaran a quatre nuclis del municipi a principis d'any

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat l'adjudicació dels treballs per instal·lar sis càmeres lectores de matrícules a la via pública. L'empresa Tradesegur SA serà l'encarregada de fer-ho, amb un cost de 67.600 euros. Les càmeres es posaran als nuclis del Priorat, la Miralba, Can Gordei i l'Esplai. 

Les dues primeres que es posaran seran al Priorat i a la Miralba a començaments del 2021, mentre que les altres quatre s'aniran posant al llarg de l'any 2021 i del 2022. Aquesta mesura ja va ser anunciada el passat mes d'agost, amb l'objectiu de garantir la seguretat pública, procurar que hi hagi una utilització pacífica de les vies i els espais públics i assegurar la convivència ciutadana.

La decisió de posar càmeres a la via pública va sorgir després que hi hagués un increment de robatoris a l'interior d'habitatges durant l'any 2019. Des del consistori es va fer una crida al Departament d'Interior de la Generalitat per augmentar la dotació de Mossos a la comarca, alhora que es desenvolupava el projecte per posar càmeres al carrer.