La Bisbal del Penedès mira de resoldre els problemes de subministrament d'aigua al Papagai

S'aplicaran mesures puntuals mentre no s'executi el projecte de canvi de la xarxa
S'estan fent millores a la xarxa d'aigua del Papagai. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès
 

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha començat aquest dilluns 20 de juliol una obra per mirar de resoldre els problemes de subministrament d'aigua que hi ha al nucli del Papagai. Es tracta d'una actuació compresa entre els carrers de la Gavina i Alosa amb la qual es vol garantir el cabal i la pressió d'aigua als veïns de la zona, ja que durant les últimes setmanes han patit molts problemes de subministrament

Esperant el projecte de canvi de la xarxa

Aquesta serà una solució puntual que tindrà un cost de 2.427 euros i que es durà a terme mentre no s'executa el projecte de canvi de la xarxa al carrer del Rossinyol, una inversió que ha patit retards a causa de la pandèmia del coronavirus. Des del consistori encara esperen, però, que es pugui dur a terme aquest 2020.

Agnès Ferré, alcaldessa del municipi, ha apuntat que el problema és «la calç i els taps que es formen als tubs» al carrer del Rossinyol, que es veu agreujat per l'augment de població que hi ha els mesos d'estiu. Tot això ha fet que la xarxa no hagi pogut abastir tota la població de la zona. L'Ajuntament preveu que a finals d'aquesta setmana la instal·lació provisional ja estigui en funcionament.

"El Vendrell acollirà el novembre una gran festa del bestiari adaptada a la pandèmia" "Els actes que es fan a Calafell pel Sant Jordi d'estiu"