Els Bombers han de treure una olla del foc a Calafell

Els residents havien sortit de l'habitatge i s'havien deixat les claus a dins
Els Bombers, accedint a l'habitatge de Segur de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'accedir a un habitatge de Segur de Calafell, aquest dimecres a la tarda, per treure una olla que estava al foc, al carrer del Baixador. Els propietaris de l'habitatge havien sortit a fora i s'havien deixat les claus a l'interior, amb el qual no podien accedir-hi. Per això han donat l'avís als Bombers, davant el temor que es pogués produir algun incendi a la cuina. Bombers i policia local s'hi han presentat pels voltants de les vuit de la tarda.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Amb l'escala mecànica han aconseguit accedir a la casa per treure l'olla del foc i permetre que els residents poguessin tornar al seu interior. Al final, tot ha quedat en un ensurt que ha aixecat expectació en aquest carrer del nucli de Segur. Des dels Bombers i de l'Ajuntament de Calafell han recordat que és un risc deixar sol el foc de la cuina quan aquest està funcionant.  

 

Incendi en un habitatge de Roda de Berà

Precisament, durant la nit de Sant Esteve també s'ha produït un incendi al quadre elèctric d'un habitatge de Roda de Berà. Dues dotacions dels Bombers van traslladar-se al lloc dels fets, una casa unifamiliar del carrer de Dolores Ibárruri, i van aconseguir apagar les flames en mitja hora. Sortosament, no hi va haver ferits ni tampoc es va produir cap afectació greu a la casa. Els serveis d'emergència van rebre l'avís cap a dos quarts de deu del vespre.

 

Incendi de vegetació a Poblenou del Delta

Un altre dels incendis registrats durant aquests dies de Nadal i Sant Esteve va tenir lloc a Poblenou del Delta on, la tarda de Nadal, van cremar uns 2.000 metres quadrats de vegetació a banda i banda de la carretera IMT-1. A més de vegetació, el foc va afectar un contenidor amb eines del camp. Dues dotacions dels Bombers van aconseguir apagar les flames en mitja hora.