GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Buhos, Auxili i Roba Estesa, principals reclams musicals de les festes de Calafell

En total s'han programat més de 150 actes per les tres festes

 

Els Buhos actuen a Calafell per les festes majors d'aquest 2019. | Ajuntament de Calafell

 

L'Ajuntament de Calafell ha donat a conèixer els grups que actuaran durant les festes majors del municipi, que comencen aquest cap de setmana al nucli de la Platja. El nom més destacat enguany és local, ja que els calafellencs Buhos actuaran el 15 de juliol a la plaça de Catalunya, dins del 'Concert Bon Carme', impulsat fa dos anys. El grup que encapçalen Guillem Solé i Jaume Nin presentaran a casa el seu últim disc, 'La Gran Vida', que ha tingut una gran rebuda.

 

El concert del dia 15 de juliol començarà a les 23.00 hores i comptarà també amb els grups Auxili i Lildami. El protagonisme dels Buhos no es limita a aquest concert, ja que el dia 12 de juliol faran el pregó d'inici de les festes del Poble, també a la plaça de Catalunya. El grup de Calafell ja fa catorze anys que va iniciar el seu recorregut, amb una segona etapa a partir de l'any 2014 que els ha convertit en un dels principals grups de Catalunya. Aquest estiu també tocaran al Festiuet del Vendrell.

 

Concert a la platja per Sant Pere

Una altra actuació musical important és la que es farà aquest divendres 28 de juny, durant la festa de Sant Pere del nucli de la Platja. El tradicional concert a la sorra, al costat del Trajo de l'Espineta, comptarà amb els grups Pupil·les i les tarragonines Roba Estesa, que actuaran a partir de la mitjanit. Els concerts formen part dels més de 150 actes que sumaran les tres festes calafellenques, entre finals del mes de juny i finals del mes de setembre.

 

Aquest 2019 se segueix el model dels últims anys, que mira d'enllaçar les tres celebracions patronals, integrant les seves activitats a l'estiu del municipi. Des de l'Ajuntament de Calafell creuen que amb aquesta fórmula s'ha pogut impulsar «una oferta festiva molt potent, atractiva tant per als residents com per als visitants, que ha estat ben rebuda majoritàriament i que fins i tot ha propiciat l’aparició de nous col·lectius festius».