El nou bus a demanda del Vendrell.

El bus a demanda del Vendrell es consolida i suma noves parades en diferents nuclis

Hi ha més de 300 veïns que ja l'usen de manera habitual

El bus a demanda que el Vendrell va estrenar el 15 de novembre es consolida i a partir del 15 de febrer incorporarà noves parades en diferents nuclis del municipi. El regidor de Transports, Rubén Gràcia, ha anunciat que d'aquí a dues setmanes ja estaran actives les parades dels nuclis de Mas Astor, Mas Borràs, Sant Vicenç de Calders poble i les dels polígons La Cometa i Les Mates.

«La demanda segueix augmentant i ja tenim una mitjana de 33 usuaris per dia, amb un màxim registrat de 50», ha explicat el regidor. A més a més, hi ha un seguit de veïns que usen aquest servei amb regularitat —concretament 316—, amb la qual cosa la continuïtat d'aquest servei, que havia començat com un pla pilot, està garantida.

Desplaçaments per motius laborals

Gràcia també ha apuntat que les dues parades que s'estrenaran a Les Mates i La Cometa tenen l'objectiu de «seguir motivant l'ús del servei per temes laborals», un cop s'ha constatat que «un 43% de les demandes que es reben són per aquesta finalitat». El regidor de Transport ha remarcat que el nombre d'usuaris d'aquests dos primers mesos «és bo» i que el servei representa una millora en «eficàcia i sostenibilitat», ja que es tenen més viatgers fent menys quilòmetres.