Troben l'home de 88 anys que s'havia perdut al Montmell

Els Bombers han muntat un dispositiu per continuar la recerca de l'home aquest matí, després de començar-la ahir a la tarda sense èxit
Un home d'avançada edat es va perdre durant la tarda d'ahir al municipi del Montmell | Wikipedia

Els Bombers de la Generalitat han muntat un dispositiu especial per trobar un home d'avançada edat que es va perdre durant la tarda d'aquest passat dimarts, 15 de gener, per la zona forestal del Montmell. Després de començar la recerca durant la tarda d'ahir, s'ha activat aquest matí un dispositiu especial amb l'Helicòpter amb els GRAE (Grup de Recolzament d'Actuacions Especials), el grup caní i cinc dotacions terrestres dels Bombers, a més dels Mossos d'Esquadra.

 

 

Un home de 88 anys desapareix al Baix Penedès

El servei d'emergències va rebre un avís als voltants d'un quart de vuit de la tarda d'aquest passat dimarts. L'alerta va ser donada per la desaparició d'un home, de 88 anys, que va sortir de casa, però no va tornar, segons han informat els Bombers a TarragonaDigital. Per aquest motiu, els agents van començar la recerca durant el vespre, però van aturar-la fins aquest matí que han començat a realitzar el dispositiu especial.

 

Així doncs, en ser una desaparició en zona forestal, els encarregats de la recerca han estat els Bombers. Per aquest motiu, han activat l'helicòpter amb els GRAE, l'equip d'actuacions especials. A més, en la recerca també actuaran el grup caní i un total de cinc dotacions terrestres dels Bombers i els Mossos d'Esquadra.

 

Als voltants de dos quarts de dotze del migdia, l'helicòpter ha localitzat a prop de l'AP-2 l'home que es buscava des d'ahir al Montmell. En aquest sentit, se l'ha trobat aparentment en bon estat, tot i que el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) li farà una revisió. 

 

 

També et pot interessar: 

"La Cambra de Comerç de Tarragona dona suport al projecte 'Integra'ls' de la Bisbal" "Denuncia l'exparella per maltractaments i li envia un missatge admetent que mentia"