Calafell i la Bisbal prenen part en el Let's Cleau Up Europe.

Calafell i la Bisbal del Penedès se sumen a l'European Clean Up Day

Faran una neteja de la Masia de la Font i la riera de la Bisbal, respectivament

Calafell i la Bisbal del Penedès són dos dels municipis del Baix Penedès que aquest cap de setmana se sumen a la iniciativa 'Let's Clean Europe', amb la qual es vol conscienciar els ciutadans sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura. De la mateixa manera es volen promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus.

A Calafell, aquesta acció de neteja es farà el diumenge 12 de maig a la zona de la Masia de la Font, amb sortida a les 9.30 hores des del carrer del Maresme. L'Ajuntament de Calafell ha informat que es tracta d'una activitat per a tots els públics i només és necessari portar un calçat adequat. Per als participants hi haurà entrepans i beguda. El que sí que cal és inscriure’s al mail educacioambiental@liniaverdacalafell.com.

Neteja del torrent a la Bisbal del Penedès

A la Bisbal del Penedès aquest serà el quart any que es fa aquesta iniciativa. L'acció, que organitza la regidoria de Medi Ambient, consistirà a netejar un espai natural del municipi, el dissabte 11 de maig a les onze del matí. El primer any es va netejar una franja forestal d’una part del torrent que passa pel Priorat de la Bisbal, mentre que el segon any es va netejar el camí del Priorat. Tant el passat 2018 com aquest any es netejarà la riera de la Bisbal al seu pas pel nucli del municipi.

L’activitat està inclosa dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que persegueix els objectius de conscienciar sobre la importància de la prevenció i la bona gestió dels residus i fer pedagogia sobre tot allò que es pot fer per reduir la quantitat de residus generats, potenciant la reutilització i el reciclatge entre la ciutadania. El punt de trobada serà la pista d’skate i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès entregarà tot el material necessari per a dur a terme l’activitat als assistents.

També et pot interessar: