El comerç revifa amb els Bons Calafell

Calafell celebra aquest cap de setmana un Mercat d'Estocs adaptat a la pandèmia

Els establiments oferiran descomptes i grans oportunitats

El coronavirus no aturarà el Mercat d'Estocs que el comerç de Calafell celebrarà aquest cap de setmana. Els dies 20 i 21 de març, els establiments dels principals eixos comercials oferiran descomptes i grans oportunitats en el que serà l'edició número 34 d'aquest veterà certamen que impulsen l'Ajuntament i les associacions Fòrum Calafell, Calafell Poble i Segur Platja.

Tal com va passar el desembre, aquesta edició estarà marcada per la pandèmia de la Covid, amb la qual cosa es desenvoluparà amb les màximes mesures de seguretat per prevenir els contagis, en un moment que els principals indicadors es troben sota control al municipi.

Mesures de seguretat

Així, a més de mantenir en tot moment les distàncies de seguretat, els comerços tindran gel hidroalcohòlic a disposició dels clients i s'haurà de garantir que no hi hagi contacte del consumidor amb els productes exposats. El Mercat d'Estocs suposa una oportunitat per als comerciants de liquidar els estocs de la temporada que acaba, alhora que els compradors poden adquirir productes de qualitat a molt bon preu.