Març ple d'actes a Calafell pel Dia Internacional de les Dones

Estan impulsats per diferents entitats i l'Ajuntament

Calafell viurà un mes de març ple d'actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el dia 8. Les activitats estan impulsades tant per l'Ajuntament com per diferents entitats locals, i s'enceten el dimecres 4 de març amb un taller titulat 'Dona visibilitat al teu currículum amb Canva', que es farà a la Masia del Vilarenc de 10.00 a 14.00 hores, i anirà a càrrec de l'Associació Adona't. La regidoria d'Ocupació ha organitzat el taller i les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.

 

Lectura del manifest, el 7 de març

El dissabte 7 de març es farà l'acte commemoratiu central, amb la lectura del manifest institucional i l'actuació de la coral Glee Club, a les dotze del migdia al Port de Segur. També hi haurà una jornada de portes obertes de l'Associació Adona't, de les 18.00 a les 20.00 hores al Centre Cívic Cinema Iris. El diumenge 8 de març s'ha programat una visita guiada sobre la dona a l'antiguitat a la Ciutadella Ibèrica, a les 11.00 hores. És una activitat gratuïta per cal inscripció prèvia al telèfon 977 6946 83 o al mail calafellhistoric@calafell.org.

 

Mural feminista a Segur

Els dies 10, 12 i 17 de març es farà un curs titulat 'Crea la teva pròpia marca personal a Instagram: T'emociona pensar-ho, imagina't fer-ho', que anirà a càrrec de Marta Albet al Centre Cívic Montse Civit. Organitzat pel Vilarenc Zenit, es farà de les deu del matí a les dues del migdia, i les inscripcions es poden fer en aquest enllaç. Ja el dijous 12 de març s'inaugurarà un mural feminista realitzat pels alumnes de l'Institut La Talaia, a l'antiga biblioteca de Segur. També es llegirà un manifest fet pels mateixos alumnes.

 

El mateix dia a les sis de la tarda, al Centre Cívic Cinema Iris, es projectarà la pel·lícula 'El orden divino', inclosa dins el cicle de Cinema d'Igualtat. Comptarà amb un debat posterior a càrrec de la Porta de fusta. El divendres 13 de març s'inaugurarà l'exposició 'Dulce Alicia', de l'artista cubana Alicia Expósito, a les 18:30 hores al Centre Cívic Cinema Iris. Per últim, el divendres 27 de març es farà el taller 'Dibuixa sense límits. Empoderament femení', a càrrec de Susana Muñiz al Centre Cívic Montse Civit, de les 09.30 a les 13.30 hores.