El robatori ha estat aquest matí de diumenge, 5 de juliol

Calafell vol donar impuls al comerç local amb una campanya de bons per als clients

Es tracta d'un descompte de deu euros per cada 30 euros que es gastin

L'Ajuntament de Calafell ha anunciat una campanya de bons perquè els veïns tinguin descomptes per comprar al comerç local, així com a la restauració i l'hostaleria. Es tracta de xecs de descompte per un valor de deu euros, per cada 30 euros que es gastin als establiments adherits. L'Ajuntament es fa càrrec del descompte i ha previst un total de 280 bons que suposaran una inversió de 280.000 euros en la campanya.

Els clients es podran descarregar fins a un màxim de sis bons i podran fer les compres als establiments que s'hagin sumat a la campanya. Els comerços que vulguin prendre-hi part s'han d'inscriure a la pàgina web bons.calafell.cat i omplir el formulari per a empreses, amb les dades del seu negoci. La campanya estarà activa des del dia 13 de novembre fins al 9 de desembre.

Un impacte de 800.000 euros

La tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra, ha remarcat que la campanya tindrà un impacte «de 800.000 euros en el comerç local», ja que cada euro en genera tres. Així es podrà fomentar el consum als establiments de Calafell, just abans del període nadalenc. La campanya està dirigida a comerços que tinguin un establiment físic al municipi i un nombre de treballadors inferior a 50 persones.

Hi poden prendre part agències de viatges, calçats, complements, electrònica, òptica, esports, floristeries, joguines, joieries, llar i decoració, llibreries, mascotes, moda, perfumeria, perruqueries, basars, restauració, hotels i apartaments turístics. En el cas dels establiments d'alimentació, es podran adherir en el cas d'haver reduït el 50% la seva facturació durant l'estat d’alarma de la primavera, en relació amb el mateix període del 2019.


Comentaris