El comerç revifa amb els Bons Calafell

Calafell impulsa un 'escape room' de carrer per promoure el comerç local

Caldrà resoldre l'enigma de 'La Clau de Nadal'

En unes festes de Nadal que seran molt diferents de les que es fan habitualment, l'Ajuntament de Calafell ha pensat una activitat que es pugui fer amb les actuals restriccions i que, alhora, serveixi per promoure el comerç de proximitat. Es tracta d'un 'escape room' de carrer en el qual els participants optaran a un sorteig de diferents premis aportats per les associacions comercials del municipi.

Aquesta activitat, que porta per nom 'La Clau de Nadal', es pot fer a través d'una aplicació web en la qual s'hi han adherit establiments de tota mena, com ara restaurants, bars, botigues o clíniques dentals. Es tracta d'una activitat a l'aire lliure, amb modalitat d'infants i d'adults, que es farà els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre, i 2, 3, 4 i 5 de gener. 

Als diferents establiments adherits es podran trobar pistes o enigmes per resoldre 'La Clau de Nadal'. Els participants hauran de fer una prova a cada comerç i, un cop superada, obtindran la pista del següent punt on han d’anar. Es pot participar de forma individual, en parella o en un grup de màxim sis persones, i cal disposar d'un telèfon mòbil. Abans caldrà fer la inscripció a la pàgina web del joc.