Calafell demana limitar la mobilitat després del primer cas de coronavirus al municipi

Es tracta d'un veí de Segur de Calafell de 81 anys
Calafell ha precintat places i parcs infantils per evitar que hi vagin ciutadans. | Ajuntament de Calafell
 

El Departament de Salut de la Generalitat va confirmar aquest dimarts 17 de març a la tarda el primer cas positiu per coronavirus al municipi de Calafell. Es tracta d'un veí de Segur de Calafell de 81 anys, que està ingressat a la Unitat de Curies Intensives (UCI) de l'Hospital de Santa Tecla, a Tarragona. Davant aquest fet, l'Ajuntament de Calafell ha demanat a la ciutadania que se segueixin «estrictament les indicacions de les autoritats» i no se surti al carrer «si no és imprescindible».

 

Sis ciutadans del Baix Penedès afectats

Amb aquest, ja són sis els ciutadans del Baix Penedès que han donat positiu per coronavirus, quatre del Vendrell, un de la Bisbal del Penedès i un de Segur de Calafell. Aquest dimarts, a més del cas a Calafell, també es van confirmar dos nous positius al Vendrell, de dos homes de 75 i 46 anys que es troben en aïllament domiciliari. A més d'aquestes sis persones de la comarca, a l'Hospital del Vendrell hi ha ingressada una dona de Sitges de 79 anys que també va donar positiu per covid-19.

 

41 casos positius a la demarcació

En total, a la demarcació de Tarragona ja són 41 els positius coneguts, després dels deu que es van comunicar aquest dimarts des del Departament de Salut. A més a més, també es va conèixer la primera mort per aquesta causa, una dona de 88 anys que va morir al Pius Hospital de Valls.

 

Davant aquest increment, les autoritats recorden que cal respectar la situació de confinament decretada, limitant al màxim la mobilitat per la via pública i prenent totes les precaucions possibles. Les policies del Vendrell i de Calafell ja han fet les primeres denúncies a ciutadans que no respectaven aquest confinament

Més notícies de la categoria Baix Penedès