Calafell ofereix una gran varietat de casals d'estiu i campus esportius

Són per a nens i adolescents d'entre tres i divuit anys
Calafell ha presentat els casals d'estiu i els campus esportius. | Ajuntament de Calafell

 

A poc més de dues setmanes per arribar a l'estiu, Calafell ha fet públic la diversitat de casals i campus esportius que ofereix per la temporada estival d'aquest 2019. Estan organitzats per diverses entitats esportives i associacions de mares i pares de les escoles, i van dirigits a infants i adolescents des dels tres anys i fins als divuit, segons els casos. Les inscripcions ja estan obertes i es pot obtenir tota la informació en aquest enllaç.

Casals d'estiu

Calafell impulsa aquest estiu dos casals d'estiu. Un es farà a l'escola El Castell de Calafell, del 25 de juny al 9 d'agost, i està dirigit a infants des de P-3 fins a sisè de primària. El segon és l'Escola d'Estiu de la Porta de Fusta, que es farà entre els dies 1 de juliol i 2 d'agost i que, en aquest cas, està obert per a nens i nenes amb edats compreses entre els cinc i els deu anys.  

Campus esportius

Pel que fa als campus esportius, se n'ofereixen un total de vuit a Calafell. Aquests són els de l'Esplai CNT Calafell (del 25 de juny al 15 d’agost; de 3 a 14 anys), el de l'Esplai CT Segur (del 25 de juny al 10 de setembre; de 3 a 16 anys), el Campus esportiu Vilarenc Aqua (del 25 de juny al 6 de setembre; de 3 a 16 anys), el del Club Gimnàstica Calafell (del 25 de juny al 2 d’agost; de 3 a 16 anys), el del Club Patí Calafell (del 25 de juny al 25 de juliol; a partir de tres anys), el del Casal de Mar de l’Escola de Vela (del 24 de juny al 2 de setembre; de 6 a 15 anys), el del Campus Club Bàsquet Calafell (de l’1 al 24 de juliol; de 8 a 13 anys), i el del Sur Camp Calafell del Club de SUP Calafell (del 24 de juny al 23 de setembre; de 5 a 18 anys).

Club Infantil

Per últim, l’Ajuntament de Calafell ofereix des de fa anys el Club Infantil, un espai a prop del mar on els més petits es poden divertir amb tallers, jocs d'aigua o contacontes. Està dirigit a infants d'entre quatre i onze anys i es fa entre els dies 1 de juliol i 31 d'agost, cada tarda de 18.00 a 21.00 hores. Té un preu de dos euros l'hora, però els comerços adherits a la marca de Turisme Familiar disposen d’invitacions per als seus clients.

També et pot interessar:

"ALERTA: Cau part d'una façana d'un bloc de pisos del Vendrell" "🚨 Quatre detinguts per diversos delictes al Vendrell"