El Passeig Marítim de Calafell, desert aquest divendres al matí.

Calafell preveu obrir la platja al bany el dia 8 de juny

El servei de socorrisme es reactivarà el dilluns 18 de maig

L'Ajuntament de Calafell treballa amb la idea que les platges del municipi ja puguin estar obertes al bany el dilluns 8 de juny, sempre que la regió sanitària del Camp de Tarragona mantingui la tendència a la baixa de contagis i pugui anar avançant de fase. Si es compleix això, el 8 de juny és el dia marcat perquè comenci la fase tres de la desescalada, en la qual ja es permetria el bany al mar i l'estada a la sorra.

Ara mateix, les platges de Calafell estan obertes, però només per passejar o fer esport de forma individual, no per estirar-se. El mateix passa amb el bany, que només està permès com a pràctica esportiva individual. Tot i això, des del consistori ja han fet els primers passos per recuperar l'activitat. Aquesta setmana s'han posat les banderes vermelles i la megafonia recorda que el bany està prohibit tret dels que facin esport.

 

Els socorristes, a punt

El pròxim dilluns 18 de maig s'activarà ja el servei de socorrisme, mentre que la resta de serveis de la platja quedaran per la fase tres, que l'Ajuntament espera que pugui ser el 8 de juny. Aquesta setmana s'ha sabut que els diferents municipis de la Costa Dauradabusquen una estratègia comuna per a l'obertura de les platges. Una de les opcions que hi ha a sobre de la taula és que hi hagi franges horàries per poder anar-hi.