Calafell farà un refugi de gats a l'antiga aula de natura

El cost se situa al voltant dels 60.000 euros
El refugi per a gats de Calafell es farà a la muntanya del Comú. | Ajuntament de Calafell
 

Calafell avança en la construcció d'un refugi de gats, un projecte que va ser votat pels ciutadans als pressupostos participatius. L'Ajuntament ha tret el projecte de les obres a licitació, amb un cost de 58.990 euros i un termini d'execució de prop de tres mesos. Les ofertes de les empreses interessades es poden fer fins al 17 d'agost.

 

Remodelació de l'antiga aula de natura

El refugi de gats es farà a l'antiga aula de natura, situada a la muntanya del Comú, que es remodelarà per reparar els danys que ha patit els últims anys pel vandalisme. L'aula de natura va ser una iniciativa que no va funcionar i va quedar abandonada fa anys. Ara, caldrà refer la totalitat de les separacions interiors, la fusteria interior i exterior i les instal·lacions.

El refugi tindrà 112 metres quadrats, amb una sala veterinària i un espai de quarantena, mentre que a l'exterior hi haurà un espai tancat per al lleure dels gats. Altres treballs seran fer una millora de l'accessibilitat al refugi i trobar solucions per donar llum, aigua i clavegueram al recinte. En aquest sentit, es posaran plaques solars, un dipòsit que es reomplirà periòdicament d'aigua potable, i un altre dipòsit per al sanejament, que es buidarà de forma regular.

"L'homenatge que es farà al Vendrell per les víctimes del coronavirus" "L'actualitat del coronavirus a l'Hospital del Vendrell i el Baix Penedès"