Calafell deixa sense aigua un bloc d'habitatges completament ocupat

Segons el consistori, la situació de l'edifici generava conflictes al veïnat
El bloc d'habitatges ocupat al qual l'Ajuntament de Calafell ha tallat l'aigua. | Ajuntament de Calafell
 

L'Ajuntament de Calafell segueix amb la seva ofensiva contra les ocupacions conflictives d'habitatges i aquesta setmana ha anunciat que ha anul·lat la connexió d'aigua d'un bloc de Segur de Calafell que estava ocupat totalment. Es tracta d'un edifici situat al carrer del Po que, segons el consistori, era conegut «per la seva conflictivitat». Els serveis tècnics han procedit a anul·lar l'escomesa, que s'ha tapat per evitar que es pugui tornar a fer la connexió il·legal.

 

Aquesta és una mesura que l'Ajuntament va posar en marxa el passat 9 d'octubre, amb l'objectiu de lluitar contra les nombroses ocupacions d'habitatges que hi ha al municipi. Es preveu actuar en més de 300 habitatges de Calafell, molts dels quals es troben a Segur de Calafell. Actuar contra les connexions il·legals d'aigua és una de les poques actuacions que es pot fer a l'àmbit municipal davant aquest problema, ja que el servei de l'aigua depèn del consistori, a diferència del que passa amb l'electricitat o el gas.

 

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, va avançar a finals de setembre que s'actuaria contra les ocupacions que generen conflictes veïnals o que estan relacionades amb aspectes com el vandalisme, el conreu de marihuana o l'incivisme. També es vol acabar amb les ocupacions «de cap de setmana», una modalitat que s'ha detectat els últims mesos al municipi, i que el batlle defineix com «ocupacions de cara dura».

 

Resolent les incidències del temporal

Per altra banda, l'Ajuntament de Calafell segueix treballant per resoldre les diferents incidències que ha comportat el temporal de llevant d'aquest dimarts 22 d'octubre a la nit. Durant tot el dimecres s'ha retirat aquell material i mobiliari afectat pel desplaçament de sorra. El nivell de l'aigua del mar va pujar molt a conseqüència de la llevantada i ha afectat diversos serveis i elements del mobiliari que hi havia a la platja. Alguns carrers de la platja i de Segur es van haver de tallar per la quantitat d'aigua acumulada. 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Baldrick
Com van donar permís per construir aquesta merda de pisos que deuen fer 3m d'ample!
Luhuak
No tenéis porque cortar el agua porque si la gente vive de ocupa es porque no tiene como pagar un alquiler.
Jose
Como no van a poder pagar si todos tienen pagas Mucha cara?
José David
Lo que no tienen es vergüenza ni trabajan ni trabajarán y por si fuera poco rompen el edificio joden a los vecinos y encima quieren derechos . El 80 por cien vividores a repartir hostias si entran en tu casa y si no puedes ganar pues es igual o mejor dormir en la cárcel que debajo de un puente y pagando a los vividores ,