Calafell deixa sense aigua un bloc d'habitatges completament ocupat

Segons el consistori, la situaci贸 de l'edifici generava conflictes al ve茂nat
El bloc d'habitatges ocupat al qual l'Ajuntament de Calafell ha tallat l'aigua. | Ajuntament de Calafell
 

L'Ajuntament de Calafell segueix amb la seva ofensiva contra les ocupacions conflictives d'habitatges i aquesta setmana ha anunciat que ha anul路lat la connexi贸 d'aigua d'un bloc de Segur de Calafell que estava ocupat totalment. Es tracta d'un edifici situat al carrer del Po que, segons el consistori, era conegut 芦per la seva conflictivitat禄. Els serveis t猫cnics han procedit a anul路lar l'escomesa, que s'ha tapat per evitar que es pugui tornar a fer la connexi贸 il路legal.

Aquesta 茅s una mesura que l'Ajuntament va posar en marxa el passat 9 d'octubre, amb l'objectiu de lluitar contra les nombroses ocupacions d'habitatges que hi ha al municipi. Es preveu actuar en m茅s de 300 habitatges de Calafell, molts dels quals es troben a Segur de Calafell. Actuar contra les connexions il路legals d'aigua 茅s una de les poques actuacions que es pot fer a l'脿mbit municipal davant aquest problema, ja que el servei de l'aigua dep猫n del consistori, a difer猫ncia del que passa amb l'electricitat o el gas.

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferr茅, va avan莽ar a finals de setembre que s'actuaria contra les ocupacions que generen conflictes ve茂nals o que estan relacionades amb aspectes com el vandalisme, el conreu de marihuana o l'incivisme. Tamb茅 es vol acabar amb les ocupacions 芦de cap de setmana禄, una modalitat que s'ha detectat els 煤ltims mesos al municipi, i que el batlle defineix com 芦ocupacions de cara dura禄.

 

Resolent les incid猫ncies del temporal

Per altra banda, l'Ajuntament de Calafell segueix treballant per resoldre les diferents incid猫ncies que ha comportat el temporal de llevant d'aquest dimarts 22 d'octubre a la nit. Durant tot el dimecres s'ha retirat aquell material i mobiliari afectat pel despla莽ament de sorra. El nivell de l'aigua del mar va pujar molt a conseq眉猫ncia de la llevantada i ha afectat diversos serveis i elements del mobiliari que hi havia a la platja. Alguns carrers de la platja i de Segur es van haver de tallar per la quantitat d'aigua acumulada. 

"鈿 TR脌GIC: Troben sense vida Josefa i Victoriano, desapareguts diumenge al Baix Pened猫s" "El T脿g del Vendrell acull els Penguins i el seu 'Reggae per xics'"