El Campus Diversport del Vendrell s'adapta a les mesures de seguretat

Entre d'altres, canvia l'ubicació a l'escola Pau Casals i establirà un sistema de torns
El campus ha estat possible gràcies al Consell Esportiu del Baix Penedès i a la regidoria d'Esports | Cedida
 

El Vendrell celebrarà el Campus Diversport Estiu 2020, que estarà marcat per alguns canvis respecte edicions anteriors, per adaptar-se a les mesures d'higiene i seguretat per prevenir contagis de la Covid-19. El campus ha estat organitzat pel Consell Esportiu del Baix Penedès, amb la col·laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, i tindrà lloc de l'1 de juliol fins al 28 d'agost.

Canvi d'ubicació

El Campus Diversport Estiu 2020 es realitzarà a l'escola Pau Casals del Vendrell. El motiu d'aquest canvi ha estat per controlar millor l'aforament, tal com ha explicat el director tècnic del Consell Esportiu del Baix Penedès, Valentí Usón, que ha declarat que «aquest canvi de lloc es deu al fet que en els centres educatius és més fàcil controlar els accessos, amb entrades esglaonades, i mantenir espais higienitzats».

Les activitats que es realitzaran al campus seran de caràcter lúdic i esportiu, sempre respectant les mesures de seguretat i amb la voluntat de promoure hàbits saludables. D'aquesta manera, s'ha suprimit el servei de menjador. Les activitats han estat pensades per infants d'entre quatre i 14 anys.

Sistema de torns

En aquesta línia de mantenir les mesures i el distanciament social, el campus ha elaborat un sistema de torns, on s'ubicaran els diferents nens i nenes que s'inscriguin al campus. El primer torn està dividit en dues setmanes. De l'1 al 3 de juliol i del 6 al 10 es constitueix el primer torn, i tindrà un preu de 57,60 euros.

El segon torn serà del 13 al 17 de juliol, del 20 al 24 i del 27 al 31 de juliol —tot i que el 27 és festiu local—, i tindrà un preu de 93,60 euros. El tercer i quart torn aniran del 3 al 7 d'agost i del 10 al 14 d'agost; i del 17 al 21 i del 24 al 28 d'agost, respectivament. Tots dos torns tindran un preu de 72 euros cadascun.

El campus ha estat possible gràcies al treball conjunt del Consell Esportiu del Baix Penedès i la regidoria d’Esports. El regidor de l'àrea, Rubén Gràcia, ha agraït la feina feta «per elaborar un pla per garantir les mesures sanitàries per poder desenvolupar un campus molt necessari perquè els infants puguin gaudir d’activitats lúdiques i esportives després d’haver estat uns mesos tancats a casa».

"Així serà el nou centre d'acollida per a gossos de Calafell" "El Vendrell: Obertes les inscripcions als Casals d'Estiu"