Imatge d'una edició anterior de Cultura Urbana del Vendrell

El Vendrell cancel·la la Cultura Urbana 2020 per evitar riscos de rebrot

El certamen s'havia consolidat com a referent dins el món del hip hop, el rap i altres disciplines urbanes|Enguany celebrava el desè aniversari

El Vendrell cancel·la l'edició d'enguany de la Cultura Urbana, la jornada dedicada al hip hopbreak dance i altres activitats urbanes, que s'ha consolidat com a referent a la comarca del Baix Penedès. Amb motiu de la situació actual de pandèmia, la regidoria de Joventut ha decidit suspendre l'acte, fins a l'any vinent.


La Cultura Urbana, que se celebra un dels primers dissabtes de tardor en diversos espais cèntrics del Vendrell, finalment no celebrarà la seva desena edició, que ja havia estat plantejada per donar-li una especial rellevància a l'efemèride, amb noves propostes i un augment de pressupost.


Les primeres edicions, plantejades des de zero amb una organització totalment nova, han anat evolucionant fins a passar a comptar amb participants vinguts d'altres continents, amb la voluntat de consolidar la cita vendrellenca en l'àmbit nacional i internacional.

Entre altres seccions i activitats, la Cultura Urbana contempla les principals competicions de hip hop, com les que es practiquen a escala professional als Estats Units o Alemanya.


Segons s'ha detallat des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell, la voluntat des de l'inici de la pandèmia ha estat la de minimitzar el risc de rebrot a zero, és per això que s'ha decidit cancel·lar la Cultura Urbana 2020, així com altres activitats que poguessin provocar grans aglomeracions de persones, com el Carnaval 2021.


Comentaris