Pla general de la fàbrica de Saint Gobain a l'Arboç

CCOO assegura que la planta de Saint-Gobain a l'Arboç és rendible i rebutja el tancament

El fabricant de vidres d'automòbils diu que aprofita la fi de la vida útil del forn per reorganitzar la producció

La divisió d'Indústria de CCOO rebutja la decisió de Saint-Gobain de tancar una de les fàbriques que té a l'Arboç (Baix Penedès). El sindicat no es creu la versió de l'empresa, que apel·la al final de la vida útil del forn de Sant-Gobain Glass per «reorganitzar» la producció davant la incertesa del mercat. Segons CCOO, les feines de manteniment realitzades durant els mesos de confinament garanteixen l'activitat del forn fins al 2022. A més, asseguren que la productivitat i rendibilitat de la planta «justifiquen les inversions necessàries per a donar continuïtat a l'activitat» més enllà d'aquesta data. L'ERO que l'empresa pretén començar a negociar en les pròximes setmanes afectarà 122 treballadors.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

CCOO, però, afirma que «no es resigna a la decisió unilateral de l'empresa» i aposta per la continuïtat de l'activitat. El sindicat avisa que farà «totes les accions que tingui al seu abast per garantir que això sigui així». En els pròxims dies, les assemblees de treballadors podrien començar a definir les primeres accions per defensar els llocs de treball.