NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Els carrers del centre del Vendrell han començat a recuperar la vida.

El centre del Vendrell comença a recuperar el pols amb una tímida reobertura del comerç

Algunes botigues han aixecat la persiana per atendre amb cita prèvia

Després de gairebé dos mesos tancats, el petit comerç del Vendrell ja ha pogut començar a aixecar les persianes des d'aquest dilluns 4 de maig, amb l'inici de la fase zero del desconfinament. Tot i això, encara són pocs els comerços que s'han decidit a fer el pas, i recuperar l'activitat encara que sigui amb cita prèvia, però ja ha servit perquè els carrers més comercials del centre mostrin una imatge molt diferent que les anteriors setmanes. 

La vida torna a poc a poc a les principals artèries de la ciutat, amb imatges que seran habituals els pròxims mesos, com les cues a fora dels comerços. El president de Comerç del Vendrell, Salva Rodríguez, ha explicat a RTV el Vendrell que, de moment, són poques les botigues que han decidit obrir, sigui per la «manca d'informació que hi ha sobre les mesures de seguretat que cal prendre» o perquè «la fórmula de la cita prèvia no és pràctica en alguns establiments».

 

El gruix d'obertures s'espera pel dia 11 de maig

Rodríguez creu que durant aquesta setmana hi haurà «un degoteig» de comerços que aniran obrint, però que «el gran gruix» ho farà a partir del dia 11, amb l'entrada a la primera fase. El president de l'associació de comerciants ha lamentat que aquests dos mesos d'aturada han suposat que moltes botigues «hagin de començar de zero, sense diners a la caixa, amb deutes i amb un estoc immobilitzat».

Alguns dels comerços que aquesta setmana ja han reobert són les perruqueries, que atenen amb cita prèvia. També botigues de joguines o llibreries permeten recollir encàrrecs sense entrar a l'interior, el mateix que poden fer els restaurants amb el menjar per endur-se. A partir del pròxim dilluns, ja es podrien recuperar les terrasses dels bars, cosa que segurament suposaria un nou canvi als carrers.


Comentaris
Miguel
Tenemos imposiciones peores de que cuando habia más muertes en marzo.

envia el comentari