El Circ Raluy Legacy torna a Cunit amb el nou espectacle 'Todo (Lo)cura'

Després de tres mesos d'absència, la companyia torna als escenaris | Les funcions se celebraran aplicant estrictament les mesures de seguretat
El Circ Raluy torna tres mesos després als escenaris i ho farà a Cunit. | Circ RaLUY
 

A partir d'aquest dissabte 1 d'agost, el Circ Raluy Legacy estarà a Cunit per presentar un nou espectacle optimista, ple d'humor i amb números de risc que no deixaran indiferent a ningú. Es tracta de Todo Lo(cura), un espectacle amb què la companyia torna als escenaris després de tres mesos d'absència. De fet, malgrat que ha viscut situacions difícils, com ara terratrèmols o inundacions, que li han impedit continuar els seus espectacles, mai abans d'ara havien estat tant temps sense contacte amb el públic.
 

Un espectacle produït en la seva totalitat per la família Raluy

«Ara més que mai hem vist que sense el públic no som res i res és possible. Aquest retrobament representa molt per a nosaltres», comenta Louisa Raluy, codirectora del Circ Raluy Legacy. Durant el mes de juny estava previst l’estrena d’un nou espectacle, però donada la situació actual, no ha estat possible gestionar els visats dels artistes internacionals que havien d'incorporar-se ni conviure ni assajar amb altres artistes. Ara, aquest retorn és cent per cent familiar.
 
 
Louisa Raluy, una de les codirectores de la companyia. | Laia Solanellas

 

El nou espectacle, pel qual es poden comprar entrades a la pàgina web del Circ Raluy o a les mateixes taquilles, s'ha dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària. Es tracta d'un espectacle d'una hora i mitja, sense descans, per a evitar el contacte entre el públic. Tot l'equip del circ porta màscara i ha estat format en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s'higienitzen les graderies i les zones comunes i durant la funció es mantindrà la distància de dos metres entre famílies.

 

"Atenció: La mesura presa a la Bisbal per la Diada Castellera de la Mare de Déu d'Agost" "Petició a una cadena de supermercats perquè no urbanitzi en un espai agrícola de Cunit"