Un comerç de Calafell, amb els globus roses de la iniciativa.

Els comerços de Calafell es vesteixen de rosa amb motiu del Dia Contra el Càncer de Mama

Es poden fer donatius que es destinaran a la prevenció de la malaltia

Més de 80 comerços de Calafell es vesteixen aquest dilluns 19 d'octubre de color de rosa, amb motiu del Dia Internacional Contra el Càncer de Mama. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'associació Calafell Contra el Càncer, en col·laboració amb l'Ajuntament, a la qual s'hi han adherit una vuitantena de comerços de la vila. Els establiments s'han decorat amb globus roses i cartells, i es poden fer donatius a les guardioles que s'han habilitat, així com adquirir polseres solidàries

La importància de l'autoexploració mamària

La recaptació es destinarà íntegrament a l'associació Aecc Catalunya contra el càncer de Tarragona. Els impulsors han gravat un vídeo en col·laboració amb el Canal Baix Penedès on es dona un missatge positiu que serveixi per recordar a les dones «que l'autoexploració mamària és essencial per la detecció precoç de la malaltia». Des de l'associació demanen als calafellencs que posin el seu gra de sorra per aquesta causa.

Precisament la nova il·luminació que s'ha estrenat aquest cap de setmana al Castell de Calafell és aquests dies de color de rosa, amb motiu del Dia Contra el Càncer de Mama.