Compromís amb la Bisbal i Amunt Calafell presenten les seves candidatures

L'exalcalde de Calafell ho torna a provar davant d'una agrupació d'electors
Agnès Ferré presentant la candidatura Compromís amb la Bisbal. | Cedida

 

Un cop conegudes ja totes les llistes electorals que es presentaran al Baix Penedès, les diferents candidatures es van presentant en societat durant aquests dies previs a l'inici de la campanya per a les eleccions municipals. Això és el que ha fet a la Bisbal del Penedès la candidatura de l'actual alcaldessa, Agnès Ferré, sota la marca Compromís amb la Bisbal aquest dimecres 1 de maig. I és el que farà Jordi Sánchez a Calafell aquest dissabte 4 de maig, donant a conèixer la candidatura d'Amunt Calafell.

 

A la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré va presentar la llista i la candidatura de Compromís amb la Bisbal, en un acte que es va fer a la Societat davant de 150 persones. Ferré buscarà ser la candidatura més votada després que el 2015 es quedés a 62 vots d'ERC. Tot i això, va aconseguir l'alcaldia després d'un pacte amb el PSC, que es va trencar el passat agost. A la llista, es mantenen algunes de les actuals regidores, com ara Judith Vidal o Leo Uceda.

 

Presentació d'Amunt Calafell

Per altra banda, el Centre Cívic Cinema Iris de Calafell acollirà aquest dissabte 4 de maig, a les 18.30 hores, la presentació oficial de la candidatura d'Amunt Calafell, liderada per Jordi Sánchez, que va ser alcalde del municipi en dues etapes amb el PSC. Sánchez va anunciar a principis d'abril la seva intenció de presentar-se de nou com a agrupació d'electors, amb el qual necessitava recollir 500 firmes de persones empadronades al municipi.

 

Així ho va fer, certificant-se la seva presència a les municipals. A l’acte d'aquest dissabte, Jordi Sánchez vol donar resposta a la pregunta «cap on va Calafell» i explicar als assistents quins són els seus principals eixos. Des de la candidatura apunten que el més important per a ells és «el municipi i tot allò que l’afecta». El número dos de la llista és el també exregidor Marc Robert.

Més notícies de la categoria Baix Penedès