Agnès Ferré presentant la candidatura Compromís amb la Bisbal.

Compromís amb la Bisbal i Amunt Calafell presenten les seves candidatures

L'exalcalde de Calafell ho torna a provar davant d'una agrupació d'electors

Un cop conegudes ja totes les llistes electorals que es presentaran al Baix Penedès, les diferents candidatures es van presentant en societat durant aquests dies previs a l'inici de la campanya per a les eleccions municipals. Això és el que ha fet a la Bisbal del Penedès la candidatura de l'actual alcaldessa, Agnès Ferré, sota la marca Compromís amb la Bisbal aquest dimecres 1 de maig. I és el que farà Jordi Sánchez a Calafell aquest dissabte 4 de maig, donant a conèixer la candidatura d'Amunt Calafell.

A la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré va presentar la llista i la candidatura de Compromís amb la Bisbal, en un acte que es va fer a la Societat davant de 150 persones. Ferré buscarà ser la candidatura més votada després que el 2015 es quedés a 62 vots d'ERC. Tot i això, va aconseguir l'alcaldia després d'un pacte amb el PSC, que es va trencar el passat agost. A la llista, es mantenen algunes de les actuals regidores, com ara Judith Vidal o Leo Uceda.

Presentació d'Amunt Calafell

Per altra banda, el Centre Cívic Cinema Iris de Calafell acollirà aquest dissabte 4 de maig, a les 18.30 hores, la presentació oficial de la candidatura d'Amunt Calafell, liderada per Jordi Sánchez, que va ser alcalde del municipi en dues etapes amb el PSC. Sánchez va anunciar a principis d'abril la seva intenció de presentar-se de nou com a agrupació d'electors, amb el qual necessitava recollir 500 firmes de persones empadronades al municipi.

Així ho va fer, certificant-se la seva presència a les municipals. A l’acte d'aquest dissabte, Jordi Sánchez vol donar resposta a la pregunta «cap on va Calafell» i explicar als assistents quins són els seus principals eixos. Des de la candidatura apunten que el més important per a ells és «el municipi i tot allò que l’afecta». El número dos de la llista és el també exregidor Marc Robert.


Comentaris