Autocars del transport escolar del Baix Penedès.

El Consell Comarcal del Baix Penedès impulsa una aplicació de control del transport escolar

Permetrà seguir la ruta del vehicle, saber el punt on es troba i l'horari de pas per les parades

El Consell Comarcal del Baix Penedès, a través de la seva àrea d'Ensenyament, ha iniciat les proves pilot per implementar una aplicació de telèfon mòbil mitjançant la qual es podrà obtenir informació al moment sobre les diferents línies de transport escolar. És una app que podran usar les famílies, els centres escolars i Ensenyament del Consell Comarcal.

Aquesta aplicació permetrà seguir, en temps real, la ruta que fa cada vehicle, així com saber el punt exacte on es troba i l'horari de pas per les diferents parades. De la mateixa manera, servirà per informar de qualsevol incidència o retard que hi pugui haver. 

Abans d'acabar aquest curs

L'aplicació s'implementarà a totes les línies de transport escolar de primària i secundària, i es podrà descarregar tant per a Android com per a Apple. Cada usuari tindrà un perfil i podrà accedir als horaris en temps real de les rutes de transport escolar. L'aplicació podria entrar en funcionament abans de la fi del curs escolar actual i serà gestionada per l'empresa Plana, concessionària del servei de transport escolar a la comarca.