Els cossos de seguretat del Baix Penedès fan un sentit homenatge als treballadors de l'Hospital

Mossos, policies locals, Protecció Civil i el SEM han agraït el treball dels sanitaris
Els cossos de seguretat han mostrat el seu agraïment als treballadors sanitaris. | Facebook Comitè HC Vendrell
 

Els treballadors sanitaris de tot el país viuen, amb tota certesa, alguns dels dies més complicats de la seva vida personal i laboral. És per això que són tan apreciats gestos com el que van fer aquest diumenge 22 de març diversos cossos de seguretat del Baix Penedès a les portes de l'Hospital del Vendrell. Mossos d'Esquadra, policies locals del Vendrell i Calafell, Protecció Civil i el SEM van fer un sentit homenatge a tots els sanitaris que es troben a primera línia en l'actual crisi sanitària pel coronavirus.

 

Els cossos policials es van quadrar en formació davant els treballadors de l'Hospital, i els van mostrar el seu agraïment «per tota la tasca que esteu fent aquests dies». «És un honor per totes les forces de seguretat que actuem al Baix Penedès tota la feina que esteu fent, sou uns herois», va concloure el portaveu dels Mossos. Posteriorment, van fer sonar totes les sirenes dels vehicles de seguretat.

 

 

Reconeixement també als cossos policials

Durant aquests dies de confinament, es van succeint els actes de reconeixement i per donar ànims. La Policia Municipal del Vendrell passa cada dia a les vuit del vespre amb música als altaveus, per donar les gràcies als ciutadans per respectar el confinament. Aquests, des dels balcons, els tornen l'agraïment. Els agents policials també són motiu d'homenatge i reconeixement, per la seva tasca al carrer. Un exemple d'això són les figures que van fer uns nens que representen dos agents de la policia, i que van enviar al cos a través de les xarxes socials.

 

La policia del Vendrell també ha rebut mostres d'afecte. | Policia Municipal del Vendrell

Més notícies de la categoria Baix Penedès