S'incendia un vehicle al carrer de la Rasa d'en Solà del Vendrell

Els fets han succeït durant la matinada d'aquest dilluns 24 de desembre
Els Bombers han treballat en l'incendi del cotxe al carrer de la Rasa d'en Solà del Vendrell | Bombers

 

La matinada d'aquest divendres al Vendrell s'ha vist marcada per l'incendi d'un vehicle. Els Bombers han treballat amb una dotació per apagar les flames que hi sortien, però el cotxe ha acabat calcinat totalment. Afortunadament, es trobava aïllat i no ha afectat altres vehicles que hi havia per la zona i tampoc ha causat danys materials i personals.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Crema un cotxe al Vendrell

El servei d'emergències ha rebut l'alerta que hi havia un vehicle cremant al Vendrell quan passaven pocs minuts d'un quart de sis de la matinada d'aquest dilluns, 24 de desembre. En aquest sentit, s'han activat els Bombers de la Generalitat, els quals han enviat fins al lloc de l'incident una dotació terrestre per extingir les flames que sortien del cotxe, situat al carrer Ras d'en Solà del municipi del Baix Penedès.

 

Tot i els treballs realitzats pels bombers, no s'ha pogut evitar que el cotxe acabés calcinat en la seva totalitat. D'altra banda, afortunadament no s'han hagut de lamentar danys personals, ja que no hi ha hagut cap ferit a causa d'aquest incendi. Tanmateix, tampoc hi ha hagut afectacions a altres vehicles ni terrenys dels seus voltants.

 

Les notícies més destacades del 2018 al Baix Penedès

El 2018 ha estat un any bastant mogut al Baix Penedès. Des del controvertit retorn del Logis Penedès fins a la lluita per aconseguir el desviament de camions cap a l'autopista AP-7, passant per incidents com la mort de tres veïns de l'Arboç, morts a l'N-340 en topar el seu cotxe amb un camió. Aquestes han estat les notícies més destacades del 2018 al Baix Penedès.