Crema un turisme a l'autopista AP-7, a Sant Jaume dels Domenys

Fins al lloc de l'incident s'hi han traslladat dues dotacions dels Bombers
Un turisme ha cremat a l'AP-7, al terme municipal de Sant Jaume dels Domenys | Bombers

 

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut un avís poc després de dos quarts de vuit de la tarda, quan un vehicle estava cremant a la sortida de l'àrea de servei del Penedès a l'autopista AP-7, al terme municipal de Sant Jaume dels Domenys. Fins al lloc de l'incident s'hi han traslladat dues dotacions dels Bombers, els quals han donat per extingit l'incendi del turisme a prop d'un quart de nou del vespre.

S'incendia un vehicle a l'AP-7

Quan passava un minut de dos quarts de vuit de la tarda, els Bombers han rebut l'avís que s'estava cremant un vehicle a l'autopista AP-7, concretament al punt quilomètric 208, al seu pas pel terme municipal de Sant Jaume dels Domenys. 

El turisme que estava cremant estava ubicat a la sortida de l'àrea de serveis del Penedès i fins al lloc de l'incident s'hi han apropat dues dotacions dels Bombers. Quan passaven quinze minuts de les vuit del vespre, s'ha donat per extingit l'incendi del turisme. No se'n saben els motius de l'incendi, però, afortunadament, no ha provocat persones ferides.

Un cotxe crema a l'N-240, a Valls

El passat dissabte, 28 de juliol, un cotxe es va cremar completament a la carretera N-240, al seu pas pel terme municipal de Valls. Una persona va donar l'avís als Bombers a dos quarts de sis de la tarda. En aquest sentit, no se saben els motius perquè cremava el turisme, però les flames van calcinar el vehicle per complet.

Així doncs, una dotació dels Bombers va ser l'encarregada de desplaçar-se fins al lloc de l'incident i encarregar-se de l'extinció del foc, el qual va ser apagat ràpidament. A més, no va haver-hi cap persona ferida i tampoc es van produir més danys materials a banda dels causats en el cotxe. El que també va cremar, va ser una petita part de vegetació que estava situada al marge de la carretera, al costat on es va incendiar el turisme.

"Preocupació a Calafell per la proliferació de rates a la platja" "La Bisbal vol arribar al 2030 amb un 40% menys d'emissions de gasos"