Cs manté els mateixos caps de llista al Vendrell, Calafell i Cunit

Ramírez, Tejedor i Otero repeteixen com a alcaldables

Ciutadans ha avançat aquest divendres 5 d'abril els candidats a les alcaldies del Vendrell, Calafell i Cunit de cara a les eleccions municipals del mes de maig. No hi han hagut sorpreses, i repetiran els que van ser caps de llista el 2015, obtenint en els tres casos bons resultats.

Luz Ramírez, al Vendrell

Al Vendrell, Luz Ramírez tornarà a ser la candidata a l'alcaldia, amb l'objectiu de revalidar, i fins i tot millorar, els tres regidors i 1.477 vots que va treure el 2015, que van impulsar el partit fins al quart lloc. Tot i que la formació taronja ha mantingut un perfil baix des de l'oposició, aspiren a situar-se en un dels primers llocs aquest 2019.

Tejedor repeteix a Calafell

A Calafell, Juan Manuel Tejedor serà de nou el cap de llista. El 2015 va aconseguir 903 vots i dos regidors, que els van situar en tercer lloc per darrere de CiU i el PSC. El mandat no ha estat senzill pel partit, ja que pocs mesos després dels comicis van expulsar el seu segon regidor, Jesús Benedicto, que es va negar a tornar l'acta. Això ha fet que hagin tingut només un representant durant la major part del mandat.

Esther Otero, cap de llista a Cunit

A Cunit, Esther Otero serà de nou la cap de llista, amb l'objectiu de millorar els 793 vots i tres regidors del 2015. Com a Calafell, Cs de Cunit ha viscut alguns moments convulsos. Fa uns mesos, la seva regidora Soraya Serrano va abandonar el partit, argumentant que no se sentia còmode amb la seva «deriva liberal». En aquest cas, però la regidora sí que va retornar l'acta, el que ha permès que sigui substituïda per un altre membre de la llista. Cs ha apuntat que aviat donaran a conèixer els candidats dels altres municipis del Baix Penedès on es presentaran el 26 de maig.

Altres notícies relacionades:


Comentaris