Socorristes a la platja de Cunit.

Cunit adapta el servei de socorrisme als períodes de més afluència de gent a les platges

Una altra novetat és la zona de bany per a persones grans o amb mobilitat reduïda

Cunit ja ho té tot a punt per començar la temporada de platges a partir del 15 de juny. El consistori segueix preparant tots els serveis necessaris perquè les platges estiguin en les millors condicions possibles. 

Socorrisme i salvament

Un d'aquests serveis és el de salvament i socorrisme, que aquest any també tindrà una gestió directa per part de l'Ajuntament. En total s'han contractat disset persones per prestar el servei, que s'adaptarà segons els períodes de més afluència de gent.

D'aquesta manera, durant el mes de juny l'horari del servei de socorrisme serà de les onze del matí fins a les sis de la tarda. En canvi, els mesos de juliol i agost el servei s'ampliarà fins a les set de la tarda. La primera quinzena de setembre tornarà a ser fins a les sis de la tarda.

A més dels tres mòduls de salvament, es comptarà amb una embarcació, un quad, tres caiacs i vuit torres de vigilància. El regidor de Serveis Generals, Xavi Lorenzo, destaca que el socorrisme es mantindrà «de forma ininterrompuda de dilluns a diumenge».

Zona de bany per a gent gran

Una altra novetat d'enguany és una zona de bany adreçada a gent gran i a persones amb mobilitat reduïda. A la zona hi ha una plataforma amb cadires i accessos adaptats per anar a l'aigua. La plataforma es troba a l’espigó número quatre, davant de l’estació de tren, i té una capacitat per a 24 persones assegudes.