Cunit entra a unes festes de Nadal amb activitats per a tots els públics

El Pavelló Municipal Els Joncs acull el Parc de Nadal
Decoració nadalenca | arxiu

 

Cunit entra a les festes de Nadal, amb un seguit d'activitats per a tots els públics, impulsades per l'Ajuntament, entitats i comerços del municipi. El pavelló dels Joncs acollirà el Parc de Nadal del 27 al 31 de desembre. També hi ha actes pel nucli antic, com la Fira de Nadal d'aquest cap de setmana, i la tradicional cavalcada dels Reis d'Orient, el dia 5 de gener. Aquesta és la programació de les activitats de Nadal a Cunit:

 

Divendres 21

De 17.30 a 20.00 hores: Representació de diversos balls infantils inspirats en el Nadal, a la plaça del Casal. Xocolatada i visita del Pare Noel. Organitza: Associació Cultural Sitges Garraf d'Expressió Corporal.

 

Fira de Nadal, el dissabte 22

De 10 a 21.00 hores: Fira de Nadal 'Viu el Nadal al Nucli Antic'. Animacions infantils, parades dels establiments comercials, parades d’artesania, carpa del Pare Noel, concurs de dolços nadalencs i molt més. Organitza: Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit. 

 

13.00 hores: Lliurament de premis del concurs d’aparadors nadalencs, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cunit.

 

Parc de Nadal, del 27 al 31 de desembre

Parc de Nadal al Pavelló Municipal Els Joncs. De 17.00 a 21.00 hores. Preu de l’entrada: 3 euros.

 

Dijous 27: Taller de pintacares i taller de Mitjons de Nadal. Inflables i zona virtual amb un simulador. Màquina de ballar per a joves i adolescents.

 

Divendres 28: Taller de pintacares i taller de Postals de Nadal en 3D. Inflables i zona virtual amb un simulador. Màquina de ballar per a joves i adolescents.

 

Dissabte 29: Taller de pintacares i taller de clauers de Nadal. Inflables i zona Espai Virtual per a joves i adolescents. Visita del Patge Reial.

 

Diumenge 30: Taller de pintacares i taller de Fanalets de Reis. Inflables i zona Espai Virtual per a joves i adolescents. A les 19.00 hores, fi de festa amb el grup d’animació 'La tresca i la verdesca'.

 

Dilluns 31: A les 17.00 hores, sortida de la Sant Silvestre de Cunit al Pavelló Municipal Els Joncs. Cursa de 5 i 10 km. Regals per a tots els participants. 

 

Cavalcada dels Reis Mags d'Orient

Divendres 4 i dissabte 5 de gener: De 10.00 a 13.00 hores a la sala del Casal, els patges Reials recolliran les joguines.

 

Dissabte 5: De 11.00 a 13.00 hores i a partir de les 18.00 hores, Pessebre Vivent al voltant de l’absis de l’església.

 

A les 18.30 hores, pels carrers del centre, Cavalcada de Ses Majestats Reis d’Orient. A l’arribada a l’Ajuntament, benvinguda i lliurament de les claus de la Vila. En finalitzar la cavalcada, adoració al Naixement i tot seguit, a la Sala del Casal, els Reis repartiran els regals.