Cunit ja gaudeix de la cinquena edició de la Fira del Contraban i la Pagesia

Un petit trenet amb la locomotora de vapor i la presentació del projecte de la Ruta de la Transhumància, actes més destacats
Un grup de nens gaudeix del trenet amb locomotora de vapor a la fira del Contraban de Cunit. | Àngel Ullate

 

La cinquena edició de la fira del Contraban i la Pagesia de Cunit ja està en marxa. Durant aquest dissabte, el municipi del Baix Penedès gaudeix de tot un llistat d'activitats per totes les edats. Un petit trenet amb la locomotora de vapor ha fet les delícies dels més petits durant tot el matí. Ja a la tarda, a les 18.00 hores, es presentarà el projecte de la ruta de la transhumància que vol impulsar el consistori. La fira tancarà a les 21.00 hores després d'un seguit d'activitats a la plaça del Casal. 

 

 

Cunit s'endinsa en la Fira del Contraban i la Pagesia

Cunit s'endinsa aquest dissabte, 1 de juny, en la cinquena edició de la Fira del Contraban i la Pagesia. Es tracta d'un esdeveniment consolidat al municipi i dirigit a petits i grans. La fira recrea el dia a dia dels veïns del poble durant l'època de postguerra. Tal com va passar en altres indrets del litoral català, molts ciutadans van aprofitar per fer entrar carregaments de tabac. 

 

Imatge d'una de les parades de la Fira del Contraban de Cunit. | Àngel Ullate

 

Durant tota la jornada els carrers més cèntrics del municipi s'omplen de parades d'artesans, exposició de vehicles i motos d'època antiga, cercaviles i activitats i tallers per als més petits de la casa. Durant el matí, els menuts ja han pogut gaudir amb el trenet amb locomotora de vapor, que els ha dut a recórrer un centenar de metres des de la plaça Santiago Rusiñol. 

 

A la tarda les activitats per als nens es repetiran a la plaça del Casal i a les 18.00 hores es presentarà el projecte de la ruta de la Transhumància, a càrrec de Joan Rovira. 

 

Un grup de nens gaudeix amb el trenet de la Fira del Contraban. | Àngel Ullate