El divendres 5 de gener de 2018 Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran a Alcover.

Cunit i Llorenç del Penedès esperen l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient

Els municipis celebren la seves respectives cavalcades el 5 de gener

Els diferents municipis del Baix Penedès es van preparant per rebre aquest dissabte 5 de gener els Reis Mags d'Orient, l'esdeveniment que posa el punt final a les festes de Nadal. Un dels que ja ho té tot a punt és Cunit, que ha preparat una cavalcada que començarà a les 18.30 hores i passarà pels carrers més cèntrics de la vila. La cavalcada s'aturarà a l'Ajuntament de Cunit, on els Reis seran rebuts per l'alcaldessa, Montserrat Carreras, que els donarà la clau de la vila per repartir els regals. 

Quan acabin tot el recorregut, Ses Majestats els Reis d'Orient faran una visita al Naixement de la plaça de Catalunya, abans de pujar a la sala del Teatre, des d'on repartiran els regals entre els ciutadans del municipi. El mateix 5 de gener hi haurà un Pessebre Vivent al voltant de l'absis de l'església, que es podrà veure de les onze a la una del migdia i a partir de les sis de la tarda. El divendres 4 i el dissabte 5, els Patges Reials recolliran les cartes a la sala del Casal, de les deu a la una del migdia.

Els Reis Mags a Llorenç del Penedès

Llorenç del Penedès també rebrà els Reis Mags aquest dissabte 5 de gener. En aquest cas, els actes tindran una prèvia al Centre Gerontològic Llorenç, on els Reis visitaran els residents i els portaran alguns regals. Després, entraran al municipi per la carretera de Sant Jaume dels Domenys a les set de la tarda i faran un recorregut pel poble, saludant a tots els habitants que s'hauran concentrat per veure'ls. 

La cavalcada passarà pel camí de la Plana, els carrers de Torres i Bages, d'Àngel Guimerà, de Francesc Macià i acabarà a la plaça de la Immaculada. Després seran rebuts a l'església, on rebran la benvinguda al municipi, es cantarà una nadala conjunta, amb la coral Harmonia, i començaran a repartir els regals per les cases del poble. Altres municipis que ja ho tenen tot a punt per rebre els Reis d'Orient són Calafell, Albinyana i el Vendrell.


Comentaris