GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cunit obre el pati de l'escola Pompeu Fabra a tots els veïns

La inauguració dels Patis Oberts es fa aquest dissabte 26 de gener

 

L'escola Pompeu Fabra de Cunit. | agora.txec.cat

 

Cunit és un altre dels municipis que ha decidit obrir els patis de les escoles a tots els veïns. La inauguració dels Patis Oberts a Cunit es farà aquest dissabte 26 de gener a l'escola Pompeu Fabra, amb tallers, jocs de fusta, activitats de dinamització, música i una fireta d'entitats que es faran durant tot el matí. El projecte està impulsat per la regidoria de Joventut i Esport de l'Ajuntament de Cunit.

 

L'objectiu és que els patis dels diferents centres escolars estiguin disponibles per a un ús públic, i hi puguin anar fora de l'horari escolar nens, famílies, adolescents i veïns en general. També estarien oberts en cap de setmana i durant les vacances escolars. De moment, aquesta iniciativa es durà a terme amb l'escola Pompeu Fabra, esperant que en el futur s'hi puguin afegir els patis dels altres dos centres del municipi, l'escola SolCunit i els Cossetans.  

 

Tenir en compte les necessitats de cada barri

Des de l'Ajuntament han apuntat que per als Patis Oberts es tindran en compte «la idiosincràsia i les necessitats de cada barri, dins d’un procés participatiu entre l’alumnat de cada escola». L'acte de dissabte començarà a les deu del matí, i s'aniran fent els diferents tallers, jocs i les activitats de dinamització i exhibició de les escoles de dansa, arts marcials i esportives de Cunit.

 

A les 12.30 hores, l'alcaldessa, Montserrat Carreras, i el regidor d'Esports, Ivan Faccia, faran uns breus parlaments per inaugurar els Patis Oberts. També hi prendran part la directora de l'escola Pompeu Fabra, Beatriz Carrelero, i el director dels Serveis Territorials d’Educació, Jean Marc Segarra. El matí es tancarà amb diferents actuacions musicals amb la Banda dels alumnes de l'escola Pompeu Fabra, i els alumnes de l'escola de música Contrapunt. Cunit segueix així el que ja s'ha posat en marxa en altres municipis de la zona, com ara Calafell