Es posa en marxa, a la fi, el servei de socorrisme de Cunit

Està format per catorze socorristes, tres vigilants, un dron, caiacs i patinets elèctrics
Els socorristes ja treballen a la platja de Cunit. | Ajuntament de Cunit
 

Ha trigat, però les platges de Cunit ja compten des d'aquest dimecres 15 de juliol amb el servei de socorrisme actiu. El procés de selecció es va retardar, segons el consistori, per l'aturada administrativa que va comportar l'estat d'alarma. Això ha fet que durant les tres primeres setmanes d'estiu no hi hagués el servei de vigilància i salvament a les platges

Catorze socorristes

El servei de salvament està format per catorze socorristes, tres vigilants, un dron de reforç per a fer la vigilància, una embarcació, caiacs, i tres patinets elèctrics. El servei s'ofereix cada dia des de les onze del matí i fins a les set de la tarda. Des de l'Ajuntament recorden que, si hi ha alguna emergència fora d'aquest horari, cal trucar al telèfon 112. Aquest passat cap de setmana, encara sense el servei de socorrisme, els banyistes van poder treure de l'aigua un home que no es trobava bé.

"La remodelació de la C-31 a Calafell avança, però a pas de tortuga" "Enhorabona: Boníssimes notícies pel Museu Pau Casals del Vendrell"