Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Dani Nel·lo torna al Vendrell amb 'Los saxofonistas salvajes'

Aquesta setmana també comencen els actes previs de Sant Jordi
Dani Nel·lo torna al Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

Dani Nel·lo torna al Vendrell dins la programació del Temporada, amb un concert que farà aquest dissabte 20 d'abril, a les 20.30 hores, a l'Auditori Pau Casals. En aquest cas, Nel·lo arriba a la capital del Baix Penedès amb un projecte que porta per nom 'Los saxofonistas salvajes', centrat en els creadors d’un llenguatge musical a través del saxo que va marcar la història de la música del segle XX.

 

D'aquesta manera, Dani Nel·lo recull la veu dels saxofonistes que van iniciar i continuar aquest llenguatge visceral i salvatge. En la gira del nou àlbum interpreta versions de temes d’alguns dels seus herois musicals, com ara Arnett Cobb, Noble Warts o Red Prysock. Tant els més coneguts com els més anònims, tant en separat com en conjunt, aquests saxofonistes van ser un fenomen únic i insòlit, que es podran reviure aquest dissabte a l’escenari de l’Auditori Pau Casals. Les entrades es poden comprar a la regidoria de Cultura (la Rambla, 24), o bé a les taquilles del mateix Auditori Pau Casals.

 

Sant Jordi a la Biblioteca

El Vendrell també es va preparant ja per la Diada de Sant Jordi, que enguany arriba just després de la Setmana Santa. Alguns dels actes destacats es faran a la Biblioteca Terra Baixa, el mateix dia 23, en el qual estarà oberta tant el matí com a la tarda. Prèviament, el dijous 18 d'abril, a les sis de la tarda, hi haurà una sessió de contes de Sant Jordi sota el títol 'El drac devorador de pizzes', a càrrec de Xavi Demelo i Marcelo Arnal. A les set se celebrarà l’espectacle de dansa 'Ballant Ballàvem', a càrrec de la coreògrafa Laia Santanach i basada en l’obra de Joan Corominas.

 

Ja el dimarts 23 es farà a les sis de la tarda el sisè Pregó de la Lectura, a càrrec del Ball de Diables del Vendrell, amb motiu del 40è aniversari de la seva recuperació. Tot seguit es procedirà a la presentació del conte 'La Rosa de Foc', un conte del Ball de Diables del Vendrell inspirat en la llegenda de Sant Jordi, que anirà a càrrec de Jordi Urpí i Jordi Pellicer, autor i il·lustrador, respectivament.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris