Demanen 24 anys de pres贸 per a un exmonitor de la Lira Vendrellenca acusat d'abusos sexuals a menors

Els fets es van produir entre els anys 2015 i 2016 | A m茅s, la fiscalia sol路licita un any m茅s de reclusi贸, per exhibicionisme
Imatge de la fa莽ana d'entrada a l'Audi猫ncia de Tarragona | ACN

 

 

Un exmonitor de la Lira Vendrellenca s鈥檈nfronta a 24 anys de pres贸, acusat de fins a quatre delictes continuats d鈥abusos sexuals contra els seus alumnes, segons avan莽a el 鈥楧iari de Tarragona鈥. A m茅s, la fiscalia demana tamb茅 un any m茅s, per exhibicionisme.

 

L鈥檋ome, que ser脿 jutjat el pr貌xim 18 de novembre, era monitor de l鈥檈ntitat baixpenedesenca des de l'any 2014 i, ja al 2015, va comen莽ar a entrenar un grup de set menors, d鈥檈ntre 12 i 13 anys.

 

Manilles i pessigolles al tors

Durant una sessi贸, a dos dels nens els va ensenyar unes manilles i, davant la curiositat dels infants, els va esposar 鈥攁mb els bra莽os a l鈥檈squena鈥 i els va fer pessigolles per tot el cos. En una altra ocasi贸, va esposar dos alumnes m茅s a la pota d鈥檜na taula, estirats a terra, mentre tamb茅 els pessigollejava el tors.

 

M茅s endavant, l鈥檌ndividu va posar gla莽ons de gel al cos dels menors, per despr茅s tocar-los amb una clara intenci贸 sexual. Tamb茅 els va mostrar un fuet de cuir, amb el qual els va colpejar a les natges, per veure qui aguantava m茅s; posteriorment, els va demanar que el colpegessin a ell.

 

Aquesta mena de jocs van seguir durant mesos, convencent els nens que es tractava d'un gran secret que no podia ser revelat, o perdria la seva feina.

 

 

 

Exhibicionisme i v铆deos sexuals

El maig del 2016, estant al seu cotxe amb dues de les v铆ctimes, el monitor va ensenyar-los una foto seva on apareixia ensenyant les natges, recolzat a la taula de ping-pong de la Lira. Segons el relat de la fiscalia, els va explicar les seves pr脿ctiques sexuals amb el fuet, tot 芦intentant normalitzar les conductes que practicaven els menors禄. Alhora, va mostrar-los diversos v铆deos on es podia veure l鈥檃cusat sent colpejat al cul per un altre adult, amb un fuet i un pal de fusta.

 

Ordre d'allunyament durant 32 anys

A m茅s de la pena de pres贸, el ministeri fiscal demana que l鈥檌ndividu no pugui apropar-se a menys de 500 metres de les quatre v铆ctimes, durant 32 anys, i sol路licita l'allunyament respecte a una altra menor, durant dos anys.

 

La fiscalia tamb茅 demana que no pugui acudir a la Lira Vendrellenca durant vuit anys i la transcripci贸 de les converses de Whatsapp de l鈥檋ome, a m茅s de les captures de pantalla del seu m貌bil i un informe de l鈥檈quip t猫cnic.

 

 

Tamb茅 et pot interessar

 

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris