Denuncien l'abocament de deixalles en un solar del Vendrell

Menjar, mobles, roba o matalassos s'acumulen en un solar dels Bulevards
El solar presenta un aspecte deplorable. | BP Diari

 

L'abocament de residus en solars és una constant al Vendrell, un problema gens fàcil de resoldre perquè l'Ajuntament ha d'estar al darrere dels propietaris per obligar-los a tancar-los. Un altre cas que ha sortit a la llum recentment és el d'un solar situat al carrer de l'Alguer, que s'està convertint en un verdader abocador que, cada dia que passa, té un estat més deplorable.

 

Aquest és un solar que anys enrere havia ocupat un bar musical, però que ja fa temps que està buit. Tot i que hi ha una tanca al seu voltant, aquesta cau sovint, sobretot quan hi ha ventades fortes. Els veïns afirmen que des de l'últim cop que van caure les tanques ja han passat diversos mesos sense que s'hagin tornat a col·locar. Un temps durant el qual la brutícia s'ha anat acumulant per obra dels incívics. A més, el fet que es trobi just darrer d'una illa de contenidors encara agreuja més la situació.

 

Mobles i fustes que hi ha al solar. | BP Diari

 

Roba, menjar, mobles i un matalàs

Actualment, al solar hi ha un gran nombre de deixalles que va creixent amb el pas dels dies. Des de roba fins a restes de menjar, fustes, mobles o un matalàs. A banda de la mala imatge que dona, la calor de l'estiu també provoca que l'olor sigui molt forta, amb el perill afegit que, amb aquesta insalubritat, hi puguin proliferar les rates, com ja ha passat en altres llocs similars de la ciutat. Veïns de la zona demanen que es netegi el solar i que es tornin a posar les tanques com més aviat millor. 

 

Fa unes setmanes, el regidor de Recollida de Residus de l'Ajuntament del Vendrell, Ferran Trillas, va admetre que l'incivisme amb l'abocament de residus s'havia disparat durant els mesos d'estiu, especialment amb els mobles que es deixen a la via pública. Trillas va avançar que s'estava estudiant crear alguna brigada de policia administrativa per controlar aquest tema