L'estació de busos del Vendrell.

Denuncien «deixadesa i abandonament» de l'estació d'autobusos del Vendrell

La Xarxa Vendrellenca reclama una intervenció de millora

La Xarxa Vendrellenca ha volgut denunciar públicament l'estat en què es troba l'estació d'autobusos del Vendrell, situada a l'avinguda de Jaume Carner. Segons aquesta entitat que aglutina diverses associacions de veïns de la ciutat, l'estació presenta un estat de «deixadesa i abandonament», oferint una mala imatge a tots aquells que fan servir aquest mitjà de transport o als visitants que arriben amb autobús a la ciutat.

En paraules d'Antonio García, portaveu de la Xarxa, l'estació «és ara un espai gris, brut, i semi abandonat per l'administració». «El seu nom ha quedat tapat per un quadre elèctric, les seves parets estan plenes de pintades, el cartell de l’ATM té pintades que impedeixen veure el que hi diu, la seva pantalla no es veu bé i està antiquada, des del costat de la parada en direcció a Barcelona una part de la infraestructura té el sostre trencat, el vidre de l’oficina és un taulell d’anuncis, i a la mateixa banda en direcció a Barcelona no hi ha cap taulell d’anuncis», ha enumerat García.

Millora a tot l'entorn de l'estació

Igualment, des de la Xarxa creuen que l'estat d'abandonament es dona a tot l'entorn de l'estació, «amb papereres trencades i bancs en mal estat». Segons han afegit, alguns usuaris els han dit que quan plou, «el sostre que hi ha en direcció a Barcelona no protegeix correctament, perquè l'aigua cala». Per tot plegat, la Xarxa ha fet diverses instàncies perquè es millori l'espai, que s'han enviat tant a l'Ajuntament del Vendrell com a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

Entre aquestes peticions hi ha la de canviar els bancs de marbre per bancs normals, donar color a les partes que hi ha en direcció a Barcelona, posar un panell informatiu en aquesta direcció (Barcelona) amb els horaris, les línies de transport urbà i un plànol de la ciutat, dignificar el nom de la parada d'autobús, posar una placa renovada, i instal·lar una zona Wifi pels usuaris, entre d'altres. També creuen que seria bo posar un panell informatiu que indiqui les arribades dels trens de Rodalies, per si algú ha de fer transbordament.

També et pot interessar:


Comentaris