ÚLTIMA HORA

7 morts a la residència de Vila-seca pel brot de coronavirus

Denuncien diversos ciutadans al Vendrell i Calafell per circular sense motiu

Calafell també ha precintat places com la de l'Alcalde Romeu
La policia de Calafell fa un control a la via pública. | Ajuntament de Calafell
 

Després dels tres primers dies de confinament decretat per minimitzar l'expansió del coronavirus, les policies locals del Vendrell i Calafell ja han fet les primeres denúncies per incomplir la limitació de llibertat de circulació. Aquest dimarts 17 de març, la policia del Vendrell ha aixecat cinc actes de denúncia a persones que circulaven sense cap dels motius previstos per a fer-ho. La policia vendrellenca ja ha avisat que hi haurà «tolerància zero» davant aquestes situacions.

 

Vuit denúncies a Calafell

També a Calafell, la policia local està fent diversos controls a tot el municipi per veure si els vehicles i els vianants que circulen per la via pública ho fan per algun dels motius autoritzats. Fins al dimarts a la nit, la policia calafellenca ja havia denunciat vuit persones al municipi. Tres d'elles estaven a la plaça de l'Alcalde Romeu, al nucli de la Platja, on estaven a la zona de bancs i jocs. La policia ha decidit precintar aquest espai.

 

El decret pel qual es va fixar l'estat d'alarma durant un mínim de quinze dies estipula que només es pot sortir a la via pública per comprar aliments, medicaments o productes de primera necessitat, per assistir a centres sanitaris, per anar a treballar, per donar assistència a gent gran o dependent, per anar a entitats financeres, o per causes de força major.

Més notícies de la categoria Baix Penedès