Arriba la desena edició de la pedalada popular de Cunit

El recorregut, de sis quilòmetres, transcorre pels carrers del municipi

Cunit celebra a finals de setembre la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, i ho farà amb la tradicional pedalada popular, que arriba ja a la desena edició. La pedalada es farà el diumenge 29 de setembre, amb sortida i arribada a la plaça de la Vila. La concentració dels participants serà a les deu del matí, on es farà el control de les inscripcions abans de donar inici a l'esdeveniment a les 10.30 hores. 

La pedalada tindrà un recorregut de sis quilòmetres pels carrers del municipi i per la zona de la platja, amb un traçat planer i apte per a totes les edats, L'activitat serveix per conscienciar la població, especialment els infants, de la idoneïtat de fer servir mitjans de transport sostenibles com la bicicleta per fer els desplaçaments interurbans. Com ja va passar l'anterior edició, hi haurà quatre 'segways' a la plaça de la Vila per tots aquells que vulguin aprendre a utilitzar aquest mitjà de transport. A la pedalada, que compta amb la col·laboració del Club Ciclista Cunit, es dona esmorzar als participants.

La gran final del Vichy Catalan Volei Tour

Per altra banda, Cunit va acollir aquest cap de setmana la gran final del Vichy Catalan Volei Tour - Campionat de Catalunya 2019, que es va celebrar a la platja de les Sorres. Nuria Bouza i Erika Kliokmanaite, en categoria femenina, i Conrad Rovira i Dani Moreno, en masculina, s'han proclamat campions de Catalunya de Vòlei Platja.

Les vuit millors parelles del circuit català es van reunir des de primera hora de dissabte a la platja de les Sorres per oferir un gran espectacle als assistents dels diferents partits al llarg cap de setmana. El bon temps va acompanyar i les graderies es van omplir per veure les finals del campionat. Els partits també van ser retransmesos en directe per la web del canal Esport 3.


Comentaris