Es desprèn part de la façana d'un edifici del Passeig Marítim de Calafell

El succés no ha provocat danys personals entre els vianants
El succés ha generat expectació al Passeig Marítim de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

Els Bombers de la Generalitat han hagut de fer una actuació d'urgència aquest dimarts 1 d'octubre al vespre en un edifici del Passeig Marítim de Calafell, pel despreniment d'alguns elements de la façana. L'edifici en qüestió estava al davant de la Confraria de Pescadors, en una zona on hi ha molta confluència de ciutadans, però sortosament la runa que ha caigut de la part de dalt de la façana no ha provocat danys personals en cap dels vianants.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Mentre la policia local de Calafell acordonava la zona, els Bombers han consolidat el tros de façana que estava afectat, al qual hi han accedit amb una grua. El succés ha creat molta expectació al passeig. Finalment, només hi ha hagut danys materials, i s'han retirat tots els elements que havien caigut al passeig. Ara, els tècnics municipals hauran d'avaluar l'estat de la façana i decidir si cal fer alguna actuació per consolidar-la.

Un camió topa amb un cartell al Vendrell

El succés de Calafell ha tingut lloc el mateix dia que al Vendrell se n'ha produït un de similar. En aquest cas, ha estat un camió que ha topat amb el cartell publicitari d'un local de restauració de la Rambla, provocant la seva destrossa i que una part d'aquest caigués a la vorera. Igual que a Calafell, l'accident només ha provocat danys materials, ja que en el moment de la topada no passava cap persona per la zona. La vorera del lateral de la Rambla s'ha tallat fins que s'han retirat tots els elements que havien caigut. A primera hora de la tarda, la zona ja s'ha obert al pas dels vianants.

Els Bombers han actuat a la façana mitjançant una grua. | Ajuntament de Calafell

 

També et pot interessar:

"☢ATENCIÓ: Cunit recupera l'ús del glifosat als carrers" "L'exitosa obra de teatre 'L'habitació del costat' arriba al Tàg del Vendrell"