Una detinguda a Calafell per un robatori en un habitatge

L'avís es va rebre al nucli de la platja
Un cotxe de la policia de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

La Policia Municipal de Calafell va detenir aquest dissabte 6 d'abril al vespre una dona com a possible autora d'un robatori a l'interior d'un habitatge, segons ha informat l'Ajuntament de Calafell. La detenció es va fer al nucli de la platja, que era on s'havia produït també el robatori. Després de rebre l'avís, els cossos policials van establir diversos controls al nucli que van permetre detenir a la persona.

 

 

Encara dins de l'àmbit policial de Calafell, cal destacar que el passat 5 d'abril va morir l'agent de la policia local Carlos Rubio, després d'anys de lluita contra una malaltia. Des de l'Ajuntament de Calafell han recordat que, amb els seus gairebé 30 anys de servei, «era un dels policies més coneguts del cos i un gran esportista, que havia participat en els Jocs Mundials per a Policies i Bombers». El funeral es va fer aquest diumenge a l’església de l’Assumpció de Segur de Calafell. També es va fer un minut de silenci abans de la sortida de la Festa de la Bicicleta.

 

Bona activitat dels punts de recàrrega elèctrics

Per altra banda, des de l'Ajuntament de Calafell han informat aquest dilluns 8 d'abril que els punts de recàrrega per a cotxes elèctrics que van entrar en funcionament a principis d'aquest any fan una mitjana de deu serveis cada dia. En els tres mesos de funcionament s'han acumulat prop d'un miler de càrregues, una xifra que el consistori considera «un èxit». Aquest nivell d’utilització es deu, segons l'Ajuntament, al fet de disposar de càrregues ràpides, així com pel fet que apareixen als principals mapes que identifiquen aquests punts.

 

Els punts de recàrrega estan ubicats a l'aparcament del Mercat Municipal de Calafell, amb accés per la carretera del Sanatori, i a l’aparcament de l’antic Hotel Segur, a la carretera de Barcelona, fent cantonada amb el carrer del Baixador. Tots dos són punts de subministrament de càrrega ràpida, amb una potència de fins a 55 kW, tot i que també ofereixen càrregues de menor potència.

 

També et pot interessar: